فردین مهرابیان روز شنبه در بازدید از پایانه مرزی آستارا اظهار کرد: واحد مراقبت‌ های بهداشتی در پایانه به صورت شبانه‌ روزی فعال‌ است و از ششم بهمن ماه اتباع خارجی حین ورود، توسط نیروهای شبکه بهداشت رصد می شوند و اقداماتی نظیر سنجش تب بر افراد مشکوک به بیماری های تنفسی و آنفلوآنزا انجام می گیرد.

وی گفت: بهترین راه پیشگیری از کرونا، رعایت آداب و موازین بهداشتی است و افراد مبتلا به بیماری های تنفسی و آنفلوآنزا به طور مرتب به شستشوی دست ها و صورت، اقدام و از دست دادن و روبوسی خودداری کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهروندان خواست، هر گونه اخبار مربوط به بیماری کرونا را از رسانه های رسمی پیگیری کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.

ویروس کرونا اواخر سال گذشته میلادی از بازار غذاهای دریایی در شهر "ووهان" واقع در استان "هوبی" در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروختند، سرچشمه گرفته و اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین در ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم گسترش یافته است.

تاکنون هفت نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و تب و سرفه از علائم آن است و دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علائمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی نمی یابند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان با جمهوری آذربایجان سه مرز زمینی، دریایی و ریلی دارد و سالانه نزدیک به ۸۰۰ هزار مسافر داخلی و خارجی از مرز آن تردد می‌کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.