محسن رضایی:ما سیلی زدیم و آمریکا خفه خون گرفت
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: برخی از شهدای منطقه کن، فرمانده گردان های لشکر 27 حضرت رسول (ص) بودند. مردم اینجا انقلابی، متدین و با بصیرت هستند و در همه حوادث تلخ و شیرین و صحنه های انقلاب، همراه با انقلاب اسلامی هستند. من در اواخر سال 56 و اوائل سال 57 چون ساواک به دنبال ما می گشت، از منطقه تهرانپارس به کن آمدم و در اینجا که در آن زمان به تهران متصل نبود، خانه گرفتم. آن زمان در این منطقه با مردمان مومن و متدینش، احساس امنیت می کردم.
استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به واقعه تلخ شهادت فرمانده جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی گفت: واقعا احساس خجالت می کنم از اینکه پشت تریبونی سخن می گویم که قبلا برادر من اینجا بوده و برای شما صحبت کرده است. من شرمنده شهدا هستم. حاج قاسم سلیمانی، هم در زندگانی اش انقلابی به پا کرد و هم با شهادتش انقلابی را به راه انداخت. او در زندگانی پر برکتش توانست جبهه مقاومت را که در شرایط نطفه ای و اولیه خودش بود را به جوانی برومند در سرزمین های اسلامی تبدیل کند. در سراسر جهان اسلام، بر اثر فداکاری های این مرد بزرگ، هویت انقلابی شکل گرفت. لبنانی ها در برابر اسرائیل ایستادند. این نبود جز نفس گرم حاج قاسم سلیمانی که درس بزرگی به اسرائیلی ها داد و آنها را از جنوب لبنان عقب زد و در جنگ 33 روزه به آنها شکست سختی وارد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به آثار شهادت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: او در شهادتش هم انقلاب بزرگی را برپا کرد. بغض و خشمی که در ملت ایران در اثر شهادت عزیز ما صورت گرفت و بیش از 30 میلیون نفر از جمعیت ایران در شهادت وی گریستند و بیش از یک هفته عزاداری پیوسته کردند که هنوز این مراسم ها ادامه دارد. شهادتش را به یکی از حوادث بی نظیر انقلاب تبدیل کرد.
سرلشکر پاسدار دکتر محسن رضایی گفت: از پیر و جوان در شهادت او می گفتند که ما قاسم سلیمانی هستیم. در روزهای رحلت امام بزرگوار ما، مردم شعار می دادند که خامنه ای خمینی دیگر است. تجربه هم همین را ثابت کرد که امام ما زنده است. شبیه این تعابیر را مردم برای حاج قاسم گفتند. ایران پر از سلیمانی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تحلیل چرایی پیوستن مردم به جبهه خونخواهان قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: آقای ترامپ به چند دلیل دست به این جنایت زد. اولین دلیل حمله ترامپ به این شهید بزرگوار، خروج از باتلاق و بن بست خودساخته آمریکا بود. رئیس جمهور آمریکا از زمانی که آمده، یک باتلاق درست کرده و با این کار می خواست از این باتلاق بیرون بیاید. او از روز نخست که آمد گفت من این توافقنامه برجام را پاره می کنم که امام ما فرمودند اگر تو پاره کنی، ما آتشش می زنیم. درگیری سیاسی با ملت بزرگ ایران را شروع کرد.
دکتر رضایی با اشاره به موضوع برجام افزود: ملت ما می دانند که دولت کنونی جمهوری اسلامی با طرح این موضوع آمده بود که از طریق مذاکرات هم تحریم ها را برخواهد داشت و هم سرمایه خارجی و فناوری را وارد کشور می کنم. نظام هم اجازه داد و دولتمردان در عرصه مذاکره تلاش فراوانی کردند. البته مراقب های رهبر انقلاب، از خیلی از خطاهای دیگر در این پروژه جلوگیری کرد. در ادامه هم مجلس و هم شورای امنیت ملی آن را تایید کردند مقام معظم رهبری هم 9شرط بر آن گذاشتند. فرمودند که مراقب باشید اینها مکار هستند و به تعهدات خود عمل نخواهند کرد. ایشان امضای خود را مشروط به شروطی کردند. دولت ما هم یکباره با ترامپ مواجه شد. نظام صبر کرد. اروپایی ها می گفتند که ما حل می کنیم. کاری نکردند. ترامپ هم تحریم های اقتصادی را گسترش داد و فروش نفت ایران را به تمام کشورهای دنیا ممنوع کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای ترامپ، مانند یک آدم چاقوکشی که فکر می کند اگر نعره بکشد، ملت ایران عقب می روند، به میدان آمد تا شاید به خیال خود وارد ایران بشوند و استقلال و آزادی ما را بگیرند. او می خواست با فشار و زور یک آرزوی محال آمریکا را پس از چهل سال محقق کند و استقلال ما را بگیرد. ملت ایران متوجه بود و ایستادگی کرد. ترامپ یک سال به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گرفتار شد. راه عقبگرد و راه جلو آمدن به رویش بسته شد. فکر کرد که اگر قاسم سلیمانی را شهید کند، از این باتلاق خارج می شود.
دکتر رضایی گفت: ابومهدی و قاسم که خونشان به هم جوشید، این دو ملت ایران و عراق و همچنین ملت های لبنان و سوریه بیشتر به هم نزدیک شدند و اینگونه شد. تشییع جنازه باشکوه در بغداد، کاظمین، نجف و کربلا صورت گرفت. عراقی ها در تشییع این شهیدان راهپیمایی های بزرگی کردند و اعتبار ایران هویدا شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.