جزئیات معامله ننگین قرن افشا شد
به گزارش تارنمای این شبکه تلویزیونی، پیش نویس این معامله شامل امضای توافقنامه سه جانبه میان رژیم صهیونیستی، سازمان آزادیبخش فلسطین و جنبش حماس میشود.
براساس این پیشنویس یک دولت فلسطینی موسوم به "فلسطین جدید تشکیل میشود که به جز شهرکهای صهیونیستی، کرانه باختری رود اردن و نوار غزه را شامل خواهد شد.
این پیشنویس شامل کانونهای شهرکسازی رژیم صهیونسیتی خواهد شد که در حال حاضر در دست اسرائیل قرار دارد و شهرکهای اسرائیلی که جدا افتاده است، به آنها خواهد پیوست.
براساس طرح معامله قرن، شهر قدس تجزیه نخواهد شد، بلکه میان اسرائیل و آنچه فلسطین تازه تأسیس نامیده شده است، تقسیم میشود، ساکنان عرب این شهر به فلسطین جدید منتقل میشوند.
براساس این طرح ادعایی، شهرداری قدس یک شهرداری جامع خواهد بود که تمام مناطق این شهر را در بر میگیرد، به استثنای بخش آموزش که مسؤولیت آن برعهده مقامات فلسطین تازه تأسیس خواهد بود که باید به شهرداری قدس مالیات بپردازد.
براساس این طرح، نه به یهودیان اجازه خرید خانههای عربها داده میشود و نه عربها میتوانند منازل یهودیان را بخرند، و هیچ منطقه دیگری به قدس اضافه نخواهد شد و مکانهای مقدس نیز به شکل کنونیاش باقی خواهند ماند.
اما نوار غزه براساس معامله ننگین قرن، به گونهای است که مصر یک بخش جدید به فلسطین برای ساخت فرودگاه، کارخانجات و انجام داد و ستد تجاری و کشاورزی را میدهد، البته فلسطینیها اجازه سکونت در این منطقه را نخواهند داشت.
براساس این پیشنویس، حجم و ارزش زمینی که توسط مصر اعطا خواهد شد، باید با موافقت طرفین و بواسطه یک کشور حامی باشد که بعدها معرفی خواهد شد.
این پیشنویس از آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای نفتخیز خلیج فارس به عنوان حامیان مالی که قرار است برای اجرای این طرح همکاری کنند، نام میبرد.
براساس این پیشنویس، قرار است، ۳۰ میلیارد دلار طی پنج سال برای پروژههای مربوط به فلسطین جدید اختصاص داده شود.
کشوری های حاشیه خلیج فارس با ۷۰ درصد بیشترین سهم را در حمایتهای مالی این طرح خواهند داشت، درحالی که سهام خود آمریکا تنها ۲۰ درصد و سهم اتحادیه اروپا ۱۰ درصد از مجموع ۳۰ میلیارد دلار خواهد بود.
براساس این پیشنویس، سهم هریک از کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز متناسب با میزان نفت آنها خواهد بود.
در بعد نظامی، این طرح به فلسطین تازه تأسیس اجازه میدهد که دارای ارتش باشد و سلاح فلسطین، سلاحی است که پلیس در اختیار دارد.
براساس این طرح، میان رژیم صهیونیستی و فلسطین تازه تأسیس، توافقنامهای امضا میشود مبنی بر این که رژیم تلآویو در برابر دریافت هزینه از فلسطین جدید از آن در مقابل"هرگونه تجاوز خارجی" دفاع میکند.
همچنین در خصوص هزینه حمایت اسرائیل از فلسطین تازه تأسیس، مذاکراتی میان اسرائیل و کشورهای عربی در خصوص این هزینه انجام خواهد گرفت.
همچنین جزئیات پیشنویس این طرح براساس جدول زمانبندی شده و مراحل اجرای آن به صورت مفصل آمده و ادعا شده است که پس از امضای طرفها، موارد زیر اتفاق میافتد:
۱-تمامی سلاح گروه حماس شامل سلاح فردی و شخصی رهبران این گروه جمعآوری و به مصر تحویل داده میشود.
۲.اعضای حماس در قبال خلع سلاح، ماهانه از کشورهای عربی حقوق دریافت خواهند کرد.
۳. از طریق گذرگاههای اسرائیل و مصر، مرز نوار غزه برای تجارت آزاد بازگشایی خواهد شد، همچنین امکان مبادلات تجاری میان نوار غزه با کرانه باختری و نیز مبادله تجاری از راه دریا امکانپذیر خواهد شد.
۴.یک سال پس از گذشت این طرح، انتخاباتی در فلسطین تازه تأسیس برگزار خواهد شد و تمامی فلسطینیها حق نامزدی در آن را دارند.
۵.یک سال پس از برگزاری انتخابات، تمامی اسیران به صورت تدریجی و ظرف مدت سه سال آزاد خواهند شد.
۶.در فاصله پنج سال، یک بندر دریایی و فرودگاه در فلسطین تازه تأسیس ساخته خواهد شد و تا آن زمان تمامی فلسطینیها میتوانند از بنادر و فرودگاههای اسرائیل استفاده کنند.
۷. مرز میان فلسطین تازه تأسیس و اسرائیل به روی شهروندان و کالاها و همچنین به روی دیگر کشورها باز خواهد بود.
۸. براساس این طرح آزادراهی بر روی یک پل معلق با ارتفاع ۳۰ متر از سطح دریا ساخته خواهد شد که غزه و کرانه باختری را به هم وصل خواهد کرد و مسؤولیت ساخت آن برعهده کشور چین خواهد بود.
سهمیه چین برای ساخت این پل ۵۰ و کشورهای ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، کانادا۱۰ درصد و آمریکا به همراه اتحادیه اروپا ۱۰ درصد هزینه آن را خواهند پرداخت.
براساس این طرح، مالکیت منطقه غور اردن نیز همچنان در کنترل رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند و بزرگراه موسوم به "۹۰" که طولانیترین مسیر در سرزمینهای اشغالی است به چهار مسیر افزایش پیدا میکند.
در این پیشنویس، مسؤولیت عدم پذیرش این طرح توسط طرفهای سه گانه (حماس، سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی)به قرار زیر است:
در صورتی که حماس و سازمان آزادیبخش فلسطین این معامله را نپذیرند، آمریکا تمام حمایت مالی از فلسطینیها را قطع و حتی مانع از کمکهای دیگر کشورها به فلسطین میشود.
۲.درصورت موافقت سازمان آزادیبخش فلسطین و مخالفت جنبشهای حماس و جهاد اسلامی،در صورت بروز هرگونه درگیری میان اسرائیل و حماس، واشنگتن برای خسارت زدن به رهبران حماس و جهاد اسلامی از تل آویو حمایت خواهد کرد، چرا که به ادعای این طرح، آمریکا هرگز نخواهد پذیرفت که تنها چند نفر سرنوشت چند میلیون فلسطینی را در دست داشته باشند.
۳. درصورت مخالفت اسرائیل با این طرح، تمام حمایتهای اقتصادی از این رژیم متوقف خواهد شد.
و در پایان براساس این معامله، سرپرستی مسجد الاقصی که اینک در اختیار کشور اردن قرار دارد، به عربستان سعودی منتقل خواهد شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.