در پی ادعای رئیس جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر عدم اجرای آئین های دینی و مذهبی مسیحیان ایران از سوی جامعه آشوریان ایران بیانیه ای با عنوان «ادعاهای خیالی آمریکا» به شرح زیر منتشر شد.

اگر روزگاری رهبران و دولتمردان آمریکا داعیه پرچمداری نظم نوین جهانی را داشتند، امروز، جهان می داند آنچه آمریکا دارد می کوشد تا بر جهان بگستراند، بی نظمی نوین جهانی است، دلایل آشکار آن بر سیاست آمریکا حاکم است.

۱-خروج از برجام، پیمانی که خود از ارکان آن بوده است. خروج با یک توئیت، در فضای مجازی

۲-خروج یک سویه از پیمان منع سلاح هسته ای – توقف ساخت موشک های میان برد- میان آمریکا و روسیه

۳-خروج یک سویه آمریکا از پیمان تغییرات اقلیمی پاریس

۴-اخراج بیش از چهارده تن از مقام های ارشد از دولت آمریکا با یک توئیت باز در فضای مجازی

از وزرای خارجه، تا مشاوران امنیت ملی آمریکا و در این آشفته بازار سیاست و سیاست بازی، ناگهان رئیس جمهور آمریکا با فراخواندن یک شاهد به گمان خود از مسیحیان آشوری ایران در حاشیه سازمان ملل متحد و پیش از آن در کاخ سفید، مدعی شده است که در ایران اقلیت های دینی، محروم از آزادی های انسانی و حقوق یک معتقد و مومن به آداب و رسوم دینی خوداند و همه مورد اذیت و آزار در دستیابی به شعاعر خود هستند. این دل نگرانی رئیس جمهوری که داعیه «آمریکا نخست» را در جهان دارد به هنگامی است که:

۱-یک میلیون مسلمان پناهنده در بنگلادش، از زیر ستم گریخته اند که حکومت در پناه آمریکا- میانمار- آن را اعمال کرده است.

۲-نیروهای متحد به سرکردگی عربستان سعودی و پشتیبانی بی دریغ آمریکا، میلیون ها یمنی را قتل عام و آواره جهان ساخته اند.

۳-سیاست نژادپرستانه ترامپ و حزب جمهوریخواه، شکافی عظیم میان آحاد جامعه آمریکا، میان سفیدپوستان و رنگین پوست های آمریکای لاتین تبار و جز آن ها ایجاد کرده است.

۴-جداسازی هزاران تن از کودکان و نوجوانان آمریکای لاتین از خانواده پناهجوی پناه برده قانونی به آمریکا و دهها مورد دیگر از پشتیبانی آمریکا از این اعمال نظرهای نژادپرستانه در آمریکا و جهان.

و در این آشفته بازار و بی نظمی حاکم از سوی آمریکا، ترامپ با فراخواندن فقط یک شاهد به گمان خود، داعیه ظلم و ستم نظام جمهوری اسلامی ایران بر جامعه اقلیت های دینی، در این سرزمین دارد. اما یک نگاه عادلانه و بی طرفانه به سیاست های این نظام گواه حقیقت و واقعیتی جز ادعای رئیس جمهوری آمریکاست:

۱.آزادی حفظ و عمل به شعائر پیروان ادیان توحیدی به ویژه در اماکن مقدس خود بر اساس صراحت قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با برپایی آئین های دینی، در کلیساها، کنیسه ها و معابد در ایران با حفظ احوال شخصیه.

۲.برخورداری تمامی آحاد جوامع پیروان ادیان توحیدی، حقوق شهروندی برابر با تمامی آحاد ملت بزرگ ایران.

۳.تدریس و آموزش زبان مادری و تعلیمات دینی ویژه خود در مدارس خاص اقلیت های دینی.

۴.حضور نمایندگان اقلیت های دینی در همه نهادها و کانونهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایران بزرگ، از جمله مجلس شورای اسلامی، کانون ها، نهادها و انجمن های ملی و فرهنگی خاص اقلیت های دینی.

۵.برخورداری از حقوق برابر همچون شهروند درجه یک همطراز با تمامی شهروندان آحاد ایران بزرگ.

البته باور اینها برای دولتمردان و سیاست بازان نظامی که با یک «توئیت» در فضای مجازی، جهان را آشفته و درهم می کنند، دشوار است. چنین است که جوامع اقلیت های دینی، همچون تمامی جوامع دیگر ایران بزرگ با اعتقاد به نظام جمهوری  اسلامی و دستاوردهای ۴۰ ساله آن در بطن یک نظام الهی روزگار می گذرانند.

و این چنین و با این باور، پیروان ادیان توحیدی در جهانی که در هر گوشه و هر سوی آن گلوله، حاکم استف در زیر لوای قانون گسترده بر جمهوری اسلامی ایران دهه هایی چند است که دغدغه ای آن گونه که داعیان حقوق انسانی مدعی آن اند، ندارند.

جامعه آشوری های ایران

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.