علمالهدی: دشمن امام حسین (ع) را تحریم اقتصادی کرد اما ایشان تقاضای رفع تحریم نکرد
آیت الله سیداحمد علمالهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته حرم رضوی گفت: فردا اولین روزی است که آب را بر خیمههای سیدالشهدا(ع) بستند. مسالهای که ما بر تابلوی انقلاب کربلا داریم مسالهای است که در همه موقعیتها و جریانها در عرصههای سیاسی ما موضوعش موجود است و ما به خوبی میتواینم راهبرد را از قیام کسب کنیم.
وی ادامه داد: اولین برخورد دشمن با امام حسین (ع) تحریم اقتصادی بود؛ آب را بر امام حسین و یارانش بستند. این نوعی تحریم اقتصادی و در وضعیت فشار بود. در آن زمان جور دیگری نمی شد امام را تحریم اقتصادی کرد و آنچه به طور روزمره احتیاج داشتند آب بود. این تحریم با تحریم آمریکا علیه ما شیعیان قابل تطبیق است.
وی افزود: واکنش وجود مبارک سیدالشهدا(ع) علیه این تحریم اقتصادی چه بود؟ از روزی که آب بسته شد یک افرادی از طرف عمر سعد رفت و آمد داشتند و سخنانی رد و بدل می شد، اما هیچگاه امام حسین(ع) از دشمن رفع تحریم را تقاضا نکرد. هیچ کجا سید الشهدا(ع) این اظهار را نکرد که اگر اظهار میکرد دشمن متوجه میشد که سید الشهدا(ع) در مضیقه قرار گرفتند و فشار را بیشتر میکرد. حضرت برای اینکه دشمن این احساس را نکند یک بار در هیچ کجا به دشمن نگفت که رفع تحریم کنید.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: امام حسین (ع) اگر جایی هم اظهار عطش میکرد نه اینکه از دشمن بخواهد تحریم را بردارد بلکه میخواست تابلویی را بالا ببرد و بگوید در برابر این ظلم تا کجا پیش میرود. اینکه قنداقه علی اصغر را در دست گرفت و جلوی سپاه دشمن آمد و گفت فرزندم از تشنگی مانند گوشت روی آتش شده برای این نبود که رفع تحریم شود؛ برای این بود که مقاومتش را نشان دهد. یعنی مردم در مقاومت در ترحیم تا اینجا ایستادم که بچه شیرخواره مثل گوشت تفت دیده شده است. یعنی کار به جایی رسیده که بچه شیرخواره از آب نخوردن مثل گوشت تفت دیده شود. این برای اعلام مقاومت در برابر تحریم بود.
وی ادامه داد: در مقابل این قضیه امام چه کرد؟ چگونه می توان بچه سربریده را به آغوش مادر بازگرداند؟ ایشان گفت برای من گوارا است که خدا این منظره را می بیند. این را خدا میبیند در مقاومت در برابر تحریم تا کجا ایستادم.
علم الهدی گفت: برادران آیا این فقط روضه است و اشک است یا سرمشق است؟ این راهبرد و درس است. وجود سید الشهدا(ع) در برابر تحریم آب دست روی دست نگذاشت و به وسیله برخی اصحاب از شط فرات آب تهیه کردند. دوم اینکه آب را جیره بندی کردند تا مصرفش محدود شود. این راهبرد امام حسین در برابر تحریم اقتصادی دشمن برای امروز ما است که رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی ارائه دادند.
وی ادامه داد: راهبرد رهبری درس کربلا است. عزیزان ما در عرصه مقابله با تحریم اقتصادی راهبرد امام حسین(ع) را عملی کنند. همانطوری که رهبری به عنوان حجت ولی خدا نسخه اقتصاد مقاومتی را دادند؛ ما همان نسخه را اجرا کنیم. نگذاریم دشمن هر روز یک کلک بزند و سفر پیاپی و ۱۰۰ دقیقه حرف زدن؛ چهارسال است که دنیای غرب با تعامل کلاهبرداری با ما رفتار می کنند و ما هی ذلیلانه بایستیم. این با کدام معیار حسینی بودن ما درست در می آید.
این عضو خبرگان رهبری گفت: ۱۶ ماه است که آمریکا از برجام خارج شده و شما کل مراوده اروپا را ببینید و تحلیل کنید. روزی که آمریکا میخواست از برجام برود گفت اگر کاری میکنید که ایران در تعطیلی غنی سازی بماند، من بروم بیرون و آنها به آمریکا قول دادند. اروپا و آمریکا دو جریان نیست و یک جریان است. ما را با اس پی وی معطل کردند و حالا بحث اینستکس را مطرح کردند. حالا گفتند ۱۵ میلیارد میگذاریم و دیروز وزیر دارایی فرانسه رفته ببیند آمریکا موافق است یا مخالف. دنیای ارتباطات است. بحث کلک زنی است. میخواهند ما را در تعهدات لعنتی برجام نگه دارند.
وی افزود: کاری میکنند که رهبری در مقابل عمل انجام شده قرار گیرد که هر وقت خواست مقابله کند توپ مشکلات را به زمین ایشان بیندازند و مردم را در مقابل رهبری قرار دهند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر