اکبر صادقی اظهار داشت: در قالب جلسات «کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم» که با حضور معاونین و روسای سازمان های تابعه وزارت صمت برگزار می شود، طی بررسی های کارشناسی بسیاری از مبادی فساد و نقاط تخلف ساز مجموعه وزارتخانه شناسایی و احصاء شده است و در همین راستا اصلاخ فرآیندها در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.

دبیر کمیته سلامت اداری وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: رویکرد کلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بحث مبارزه با فساد و بروز انواع تخلف، اقدام پیشگرانه است.

وی ادامه داد: برای کنترل تخلفات و کاهش حداکثری بروز انواع فساد، علاو بر ابزار ها و زیرساخت های اداری به مشارکت عمومی و بسیج همگانی نیز نیازمند هستیم.

صادقی خاطر نشان کرد: برای این منظور در وزارت صمت سامانه های نظارتی مختلفی طراحی شده و به کار گرفته ایم که می‌تواند دریافت گزارشات مردمی را تسهیل کند و امکان رصد حداکثری همه حوزه ها را بیش از پیش فرآهم آورد.

راه‌اندازی سامانه پیامکی دریافت شکایات

مدیرکل دفتر بازرسی وزات صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای سهولت در ارتباطات و دریافت گزارشات مردمی، شماره پیامکی ۰۹۱۲۲۹۶۵۰۸۷ در اختیار همه مردم عزیر کشورمان است که می توانند در صورت مواجه با هر موضوع غیر قانونی در چارچوب خدمات این وزارتخانه، موارد را به اطلاع دفتر بازرسی برسانند.

صادقی افزود: شخصاً تمامی گزارشات دریافتی از طریق پست الکترونیکی، سامانه پیامکی، گزارشات سامانه سامد دولت و...، را مورد بررسی قرار داده و توسط کارشناسان دفتر بازرسی و سایر دستگاه های نظارتی مرتبط، پیگیری های قانونی لازم را انجام می دهیم.

صادقی گفت: جدا از شکایات مردمی که در روند امور بسیار حائز اهمیت هستند؛ در چارچوب وظایف محوله بازرسی های میدانی و دوره ای توسط نیروهای زبده و متخصص در همه بخش های مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در حال انجام است.

دبیر کمیته سلامت اداری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: رویکرد جامع در وزارت صمت برای ایجاد شفافیت حداکثری در فرآیندها، افزایش خدمات الکترونیکی است و در همین راستا اقدامات وسیعی در حال پیگیری بوده و خوشبختانه هم اکنون بخش های بسیاری در وزارتخانه خدمات مورد نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می کنند.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت صمت افزود: با تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ طرح شفاف سازی و ارتقای سلامت اداری به عنوان یکی از برنامه های محوری فعالیت های این وزارتخانه در دستور کار بوده و همه ارکان وزارتخانه و سازمان های استانی نیز موظف به اجرای مفاد آن هستند.

 

صادقی ادامه داد: به مدیران وزارت صمت توصیه می کنیم نظارت عالیه بر نحوه عملکرد زیر مجموعه خود را بیش از پیش ارتقاء ببخشند و قبل از وقوع هر تخلفی زمینه های آن را از بین ببرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت دریافت نظرات افراد صاحب نظر، گفت: برای افزایش اعتماد مردم به عملکرد مسئولان، موکلفیم بدون کوچکترین اغماضی با متخلفان برخورد کنیم و در همین راستا از افرادی که گزارشات موثق و دقیقی از تخلفات ارائه کنند تقدیر ویژه خواهیم کرد.

صادقی اضافه کرد: در شرایطی که یک جنگ اقتصادی به کشورمان تحمیل شده است، نمی توانیم از کم کاری و قصور کارمندان و مدیران متخلف چشم پوشی کنیم و لازم می دانیم پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری به گونه ای عمل کنیم که اقدامات ما در مبارزه با فساد برای همه احاد مردم ملموس و عینی باشد.

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت صمت تاکید کرد: تاکنون فرصت مناسبی به افراد و یا شرکت های دریافت کننده ارز دولتی جهت ارائه فهرست کالاهای وارداتی خود داده شده است و بدون تردید و هیچگونه اغماضی لیست شرکت هایی که دلار دولتی گرفته اما کالا وارد نکرده اند را به قوه قضاییه معرفی می کنیم و در برخورد با آنها کاملا جدی هستیم.

صادقی در پایان تصریح کرد: از همه کارشناسان حوزه ثبت سفارش درخواست شده است که در مرحله ثبت سفارش کالاهای وارداتی با ارز دولتی، دقت کاملی به خرج دهند و به هیچ عنوان افرادی که فاقد صلاحیت های لازم باشند را تایید نکنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.