مالا مِلِه کایاری، مدیرکل گروه NNPC‌ نیجریه اظهار کرد: سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد دلاری در نیجریه بیانگر اعتماد به ما است. ما رشد تولید به سه میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۳ را هدف گذاری کرده‌ایم و برای این منظور به شرکایی مانند چین نیاز داریم.

این اظهارات خطاب به مدیریت شرکت چینی CNOOC بیان شد که سومین شرکت نفتی دولتی بزرگ چین است و به سرمایه‌گذاری در خارج متمرکز شده است. این سرمایه‌گذاری‌ها برای چین اهمیت دارد زیرا تولید داخلی به دلیل فرسودگی میادین نفتی و چالش‌های پیرامون توسعه ذخایر جدید از جمله ذخایر شیل تقلیل پیدا کرده است.

نیجریه با وجود مشکلاتی که در خصوص گروه‌های شبه نظامی در چند سال گذشته داشته و باعث موارد متعدد تعطیلی خطوط لوله و پایانه‌های صادراتی شده است، منبع توجه سرمایه‌گذاران مانده است.

فعالیتهای نفتی نیجریه اوایل امسال چندین بار به دلیل آتش سوزی، تعطیلی، اعلام وضعیت اضطراری و اعتراضات مختل شد. در ماه‌های آوریل و مه هم یک خط لوله کلیدی و یک پایگاه لجستیک در منطقه نیجر دلتا با تعطیلی و اعتراضاتی روبرو شد که فعالیت صنعت نفت نیجریه را مختل کرد.

شرکت شل برای صادرات نفت بانی لایت وضعیت اضطراری اعلام کرد و صادرات آمنام که توسط توتال فرانسه اداره می‌شود نیز در آوریل تحت وضعیت اضطراری قرار گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، نیجریه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت عضو اوپک است که طبق اعلام منابع ثانویه اوپک، در ژوئن به طور میانگین ۱.۸۵۵ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد. این کشور دسامبر گذشته با توافق محدودیت عرضه اوپک مخالفت کرد زیرا به بهبود تولید خود پس از آتش بس با گروه‌های مسلح مخالف نیاز داشت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.