چرا بازیگران سریال «پایتخت» به چهرههای مردمی تبدیل شدند؟
الهام غفوری، تهیهکننده با سابقه تلویزیون، پیرامون کار در حوزه طنز و حضور بازیگران جدید در این عرصه گفت: «حوزه طنز همیشه در تلویزیون و سینما مورد توجه مردم بوده است. تجربه نشان داده که بازیگران خوب و کار بلد، در عرصه طنز همواره توانستهاند با مردم ارتباط برقرار کنند و سپس در مسیر رشد و شکوفایی خود، وارد عرصه جدیدتری شوند.»
وی ادامه داد: «مدیران فرهنگی ما باید دور اندیشی را داشته باشند که قدرت ریسک را به تهیهکنندگان و کارگردانان حرفهای تزریق کنند تا آنها بتوانند در هر دوره و مرحلهای با کشف چهرههای جدیدتر، رنگ آمیزی جدیدتری را وارد سریالهای تلویزیونی کنند.»
این تهیهکننده گفت: «ما در سریال «پایتخت» همین مسئله را تجربه کردیم و نتیجه مطلوبی به دست آوردیم. بازیگران «پایتخت» همگی از بازیگران حرفهای و آبدیده عرصه تئاتر و سینما بودند که با این سریال تبدیل به چهرههای مردمی و ماندگار شدند.»
وی افزود: «آنها در یک فیلمنامه جذاب و به شدت نزدیک به زندگی مردم ، سر جای درست و نقشهایی بامزه و تازه در یک سریال قرار گرفتند و درخشیدند.»
تهیه کننده «پایتخت» عنوان کرد: «این چرخهای است که به نظرم تلویزیون باید مدام و همیشه به آن عمل کند. این آیندهسازی و روشنتر شدن افقهای پیش رو است. کشف چهرههای جدید و بازیگران علاقهمند در عرصه تئاتر و مدارس هنرجویی، وظیفه سازندگان و مدیران فرهنگی است.»
غفوری گفت: «نیاز به بازیگران جوان که بتوانند در نقشهای هم سن خود ظاهر شوند به شدت احساس میشود. نیاز یک اثر نمایشی وجود کاراکترهایی با سنین مختلف است چرا که دیگر نمیشود از بازیگران پا به سن گذاشته توقع داشت که نقش دختران و پسران جوان و خام را بازی کنند و از سوی دیگر دیدن چند بازیگر توانا و خوب به شکل تکراری و در اغلب آثار نمایشی، یکنواختی و کسالت را برای مخاطب به ارمغان میآورد بنابراین باید استعدادهای جدیدتر و با انگیزه و جوان را کشف کنیم.»
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر