رهبر انقلاب کوتاهی در کدام حوزه نظامی را گناه شرعی و ملی دانستند؟
پدافند هوایی از جمله موضوعاتی است که دائما مورد تاکید حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا بوده و به دلیل مشترک بودن این حوزه میان ارگانهای نظامی (ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج) از حساسیت و اهمیت ویژهای برخوردار است. امیر سرتیپ علیرضا صباحیفرد فرمانده ۵۶ ساله نیروی تازه تاسیس پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در خردادماه سال ۱۳۹۷ به فرماندهی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء منصوب شد، یک سال بعد (خردادماه ۱۳۹۸) به دنبال تشکیل نیروی پدافند هوایی بعنوان نیروی چهارم ارتش جمهوری اسلامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا به فرماندهی این نیرو منصوب شد.
سردار صباحی فرد در گفتگویی به مباحثی مهم به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه پدافند هوایی، نگاه رهبر انقلاب به ارتش، تفکیک وظایف در حوزه پدافند هوایی و ... اشاره کرده که در ادامه بخش هایی از آن آمده است؛
*با یک بررسی و تحلیل بیانات گهربار معظم له از ابتدای زعامتشان تا به امروز، در خواهیم یافت که دیدگاه و نگرش بسیار مثبت و درستی نسبت به ارتش داشته و دارند. ایشان ارتش را کلمه طیبه و شجره طیبه که دارای ریشه های مستحکم و استوار مردمی و شاخه و برگی که در پرتو انوار الهی، میوه شیرین امنیت را به ملت خود هدیه میدهد، توصیف کردهاند. ارتش همیشه مردمی بوده و برای مردم جانفشانی کرده است، البته باید اشاره کرد که قبل از انقلاب تعدادی از سردمداران سرسپرده در ارتش وجود داشت و قدرت در تصرف نا اهلان بود که این قدرت را مختص حفظ منافع حاکمان و ابرقدرتها و استکبار جهانی می دانستند.
*بعد از انقلاب هم وجود دست های توطئه گر در جامعه و ارتش که از سوی رانده شدگان هدایت می شدند، احساس می شد، هدف آنها ایجاد فاصله بین ارتش و مردم و ارتش با نظام بود که البته هر توطئهای با هوشیاری خود کارکنان وفادار ارتش و تدابیر حکیمانه امام راحل و رهبری معظم، یکی پس از دیگری نقش بر آب شد.
** هیچ دوگانگی و فاصلهای بین ارتش و سپاه وجود ندارد
*سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی برآمده از دل انقلاب برای حفظ دستاوردهای انقلاب است و اهداف عالی و غایی دو سازمان نظامی ارتش و سپاه هم راستای با اهداف نظام اسلامی است و بر خلاف القائات موهم و باطل دشمنان و بدخواهان انقلاب، هیچگونه دوگانگی، فاصله و یا اختلاف در اصول و اهداف کلان بین ارتش و سپاه وجود ندارد و هرچه هست، همدلی، هم افزایی، اتحاد، یکپارچگی و همکاری دو سازمان نظامی بر علیه دشمنان کشور است. نمونه بارز و عینی همکاری و هماهنگی دو سازمان نظامی، در حوزه پدافند هوایی وجود دارد؛ یکی از اصول اساسی عملیات پدافند هوایی، اصل یکپارچگی و وحدت فرماندهی است. مقدورات، زیرساختها و تجهیزات عمده پدافند هوایی در هر دو سازمان ارتش و سپاه بحمدالله وجود دارد. فرماندهی معظم کل قوا بعد از تفکیک پدافند هوایی از نیروی هوایی و تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در سال ۱۳۸۷ به منظور افزایش هماهنگی و انسجام، مسئولیت کنترل عملیاتی یگانهای پدافند هوایی نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش را به این قرارگاه محول کردند.
** ۶۰۰ بار تاکید رهبری بر موضوع پدافند هوایی
*تنها نیرویی که در آغاز هر تهاجم نظامی در لجمن (لبه جلویی منطقه نبرد) دفاعی کشور قرار دارد، پدافند هوایی است و پدافند هوایی باید با حفظ آمادگی رزمی و ارتقاء توان دفاعی خود، قابلیت پاسخگویی سریع و به موقع به حملات هوافضایی دشمن را داشته باشد و به همین دلیل است که فرماندهی معظم کل قوا بیش از 600 مرتبه به اهمیت و اولیت پدافند هوایی اشاره و تاکید کردهاند.
** کوتاهی در حوزه پدافند گناه شرعی و ملی است
* با توجه به اهمیت و اولیت پدافند هوایی در ساختار دفاعی کشور، این یگان همیشه مورد لطف و عنایت معظم له بوده و همیشه از بیانات حکیمانه ایشان در دیدارهای خصوصی و عمومی، انرژی و روحیه مضاعف دریافت کرده ایم.
ایشان در یکی از بیانات گهربار خود فرمودند: «باید به طور جد، همه نیروها به پدافند هوایی بپردازید و پشتیبانی از پدافند را اولیت اول خود قرار دهند و این یک اولویت واقعی است، یعنی اینکه اگر اولیت ندادید گناهکارید، این یک گناه شرعی است و هم یک گناه ملی».در این فرمایش حضرت آقا تکلیف همه مسئولین ذیربط با پدافند هوایی در کلیه حوزه ها را مشخص کرده اند. مسئولیت سنگینی بر عهده همگان است و هر تعللی بر اساس حکم حکومتی و شرعی که مظم له صادر کردهاند، قابل توجیه نیست.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر