آمریکا پشت ارزهای دیجیتال را خالی میکند
تصمیم عدم حمایت کمپانی های تکنولوژی بزرگ در امریکا از ارزهای دیجیتال در عرصه مشکلات فنی و یا هر خدماتی توسط اکثریت دموکرات در امریکا گرفته شد.
این تصمیم درست بعد از رونمایی فیس بوک از ارز دیجیتال جدید لیبرا گرفته شد که منجر به اعتراض تعداد وسیعی از مصرف کنندگان شد و باعث شد تا افراد جمهوری خواه مشتاق نوآوری در مجلس به این تصمیم معترض شوند و در صدد برآمدند تا رای بیشتری برای جلوگیری از این اتفاق جمع کنند.
حتی اگر جمهوری خواهان موفق شوند که تعداد رای دهندگان خلاف این دستور را افزایش دهند باز هم این لایحه به مجلس سنا خواهد رفت و در آنجا افراد بیشتری مشتاق جلوگیری از فعالیت های ارز دیجیتال در امریکا هستند.
با این اوصاف یک پیش نویس به تمام کمپانی های تکنولوژی فرستاده شده است که آنها را از هرگونه حمایت ارزهای دیجیتال منع می کند.
قانون گذاران در خصوص این قانون این عقیده را دارند که باید کمپانی های بزرگ تنولوژی را از مسائل مالی دور نگه داشت و در اینجا منظور از کمپانی های بزرگ تکنولوژی کمپانی هایی هستند که سالانه به ۲۵ میلیون نفر سرویس و خدمات آنلاین ارائه می دهند.
این اتفاق ها در امریکا در حالی در حال رخ دادن هستند که فیس بوک گفته است ارز دیجیتال خود را تا سال ۲۰۲۰ به بازار می آورد.
اتحادیه لیبرا دارای ۲۸ هم موسس خواهد بود که کمپانی های مطرحی چون مسترکارت، پی پال، ویزا، Ebay، اسپاتیفای، اوبر، لیف، ودافون و البته خود فیسبوک عضو آن هستند. این اتحادیه برای مدیریت و گسترش لیبرا تاسیس شده که بر مبنای شبکه بلاک چین لیبرا توسعه یافته و توسط یک صندوق دارایی به نام صندوق لیبرا پشتیبانی می شود. یکی از اهداف اصلی این گروه پشتیبانی ارز دیجیتال لیبرا به وسیله دارایی های واقعی است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر