پرو به عنوان نامزد مستقل دو دوره در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کرد و توانست حمایت رأی دهندگانی که از دو حزب دموکرات و جمهوری خواه ناراضی بودند را جلب کند. از وعده‌های انتخاباتی او کم کردن بدهی دولت فدرال بود. پرو بخش اعظم هزینه کارزار انتخاباتی اش را شخصاً پرداخت کرد.

او روز سه شنبه در خانه خود در شهر دالاس به دلیل ابتلاء به سرطان خون در سن ۸۹ سالگی درگذشت.

پنج ماه قبل از انتخابات سال ۱۹۹۲ نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان داد که ۳۹ درصد از رأی دهندگان از رأس پرو حمایت می‌کنند. در حالی که بر اساس همین نظرسنجی میزان حمایت از جورج بوش (پدر) که رئیس‌جمهور وقت بود حدود ۳۱ درصد و میزان حمایت از بیل کلینتون نامزد حزب دمکرات ۲۵ درصد بود. اما در نهایت او ۱۹ درصد آرا را در انتخابات بدست آورد.

او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۹۹۶ حزب جدیدی به نام «حزب اصلاحات» تأسیس کرد، ولی فقط ۸ درصد آرا را به دست آورد.

بخشی از زندگی جنجالی پرو به ایران مربوط است. قباد فخیمی، نویسنده کتاب «سی سال نفت ایران» در مورد او می‌نویسد که در سال ۱۹۷۶ میلادی، ۱۳۵۵ شمسی شرکت آمریکایی «ای دی اس» با تخصص در رشته کاربردهای کامپیوتر متعلق به رأس پرو قراردادی با سازمان بیمه‌های اجتماعی ایران برای کامپیوتری کردن همه فعالیت‌های آن سازمان با وزیر بهزیستی و بهداشت، دکتر شیخ الاسلام زاده که سازمان بیمه‌های اجتماعی تحت نظر او بود، بست.

بر اساس نوشته فخیمی این قرارداد با مشکلات اجرایی برخورد کرد و در اوایل سال ۱۳۵۷ منجر به بازداشت شیخ الاسلام زاده و دو نفر از متخصصین آمریکایی شرکت «ای دی اس» در تهران شد.

رأس پرو در کتابی با نام «بر بال عقاب ها» ادعا می‌کند که در جریان انقلاب ایران در شب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ با انجام عملیاتی کارشناسان شرکت خود را از زندان قصر نجات داده و از ایران خارج کرده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.