مصرف روزانه آب شرب تهران به اندازه دریاچه چیتگر
سید علی موسوی معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرحهای آبرسانی مناطق ۲۱ و ۲۲ با تأکید بر اینکه آب گران متأسفانه توسط برخی مشترکان ارج نهاده نمیشود و در سایر بخشها مثل شستن خودرو و معابر مصرف میشود، گفت: با صرف هزینههای بسیار بالا، آب با کیفیت که در دنیا هم بینظیر است، دراختیار مشترکان تهران قرار میگیرد، اما همین آب در سایر بخشها مصرف میشود و چون قیمت آن ارزان است، به راحتی هدر میرود.
وی افزود: قیمت یک بطری آب یک لیتری ۱۵۰۰ تومان است، در حالی که شرکتهای آبفا در حال حاضر ۲ هزار بطری را به قیمت ۹۰۰ تومان به مشترکان میفروشند.
موسوی با اشاره به اینکه آبی که از سدهای پنجگانه به سمت تهران میآید، در شش تصفیهخانه تصفیه میشود، اظهار داشت: مصرف آب روزانه شهر تهران سالانه یک میلیارد مترمکعب است و باید اذعان کرد که تصفیه و توزیع این حجم از آب بسیار هزینهبر است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب منطقه ۳ تهران، ادامه داد: دو روز پیش پیک مصرف آب تهران به حجم ۳.۵ میلیون مترمکعب زده شد و باید گفت متأسفانه مصرف آب شرب شهر تهران به اندازه دریاچه چیتگر است.
وی در خصوص ساخت و سازهای بیرویه در مناطق ۲۱ و ۲۲ و بارگذاری جمعیتی در این مناطق گفت: ساخت و سازهای وحشتناکی در مناطق ۲۱ و ۲۲ شده است، به طوری که در حال حاضر در منطقه ۲۲ بالغ بر ۵۲ هزار واحد مسکونی منتظر رسیدن خدمات هستند، بنابراین نبود زیرساختها عرصه را بر شرکتهای آبفا تنگ کرده است.
موسوی گفت: سال گذشته در مناطق ۲۱ و ۲۲ به دلیل مشکلات تأمین آب فشار آب را کاهش و حتی قطع آب داشتیم، چرا که ظرفیت مخازن و منابع آب چاهه ای موجود به اندازه کافی نبود.
وی تصریح کرد: با خشکسالیهای اخیر دِبی چاهها پایین آمده بود و افق طرحی که برای مناطق ۲۱ و ۲۲ برای تأمین پایدار آب دیده شده است، تصفیهخانه ششم است که احتمالاً تا سال آینده این تصفیهخانه به بهرهبرداری خواهد رسید.
موسوی خاطرنشان کرد: به هر حال برای اینکه امسال به مشکل سال گذشته دچار نشویم و قطعی آب در مناطق ۲۱ و ۲۲ نداشته باشیم، اقدامات خوبی برای سال ۹۸ اندیشیده شده و پیشبینی شد ۱۸ هزار واحد مسکونی از آن ۵۲ هزار واحد مسکونی اعلام نیاز مستقر شوند.
وی ادامه داد: به همین منظور پیشبینی شد که ۲۵۰ لیتر بر ثانیه برای این تعداد واحد مسکونی تأمین شود، به همین دلیل اقدام به تأمین آب کرده و قرار شد که سهم آب در سطح شهر تهران را به سمت مناطق یادشده انتقال دهیم.
به گفته وی، محدوده تحت پوشش آبفای منطقه ۳ با جمعیت تحت پوشش ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر به مناطق ۲، ۶، ۵ و ۲۲ آبرسانی انجام میدهد.
مهدی سلیمیان معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفای منطقه ۳ نیز با اشاره به اینکه امیدواریم تا سال آینده تصفیه خانه ششم وارد مدار شود گفت:سال گذشته ۵ مخزن ۵ هزار تا ۳۰ هزار متر مکعبی در دست ساخت داشتیم گفت:سه مخزن تا پایان امسال وارد مدار می شود.
وی افزود:حقابه آب مناطق ۲۱ و ۲۲ ۳۵۰۰ لیتر بر ثانیه است که قرار است با تکمیل تصفیه خانه ششم آب پایدار تا افق ۱۴۱۵ تامین شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر