مجتبی ذوالنوری به عنوان یکی از چهره‌ها اصولگرای مجلس روز یکشنبه در جریان ائتلاف فراکسیون مستقلین و ولایی توانست در رقابت با فلاحت‌پیشه ریاست کمیسیون امنیت ملی را به دست بیاورد. او  گفتگویی در ردای ریاست این کمیسیون گفته می‌خواهد رویه گذشته را که منجر به گله‌مندی رهبری از کمیسیون شده است جبران کند. ذوالنور به ایلنا گفته است: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در دیدار با نمایندگان و مسئولان کشور از مجلس گله کردند و فرمودند آمریکا تاکنون بیش از ۲۰۰ قانون علیه ما تصویب کرده ولی مجلس ما چطور؟ مجلس ما در مقابل چه‌کار کرد؟این ناراحتی مقام معظم رهبری به چه کسی بر می‌گردد؟ به کمیسیون کشاورزی؟ به کمیسیون عمران یا آموزش؟ به کجا برمی‌گردد؟ این ناراحتی ایشان به دوجا برمی‌گردد اول هیات رئیسه مجلس و دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس.

ذوالنور اظهار داشت: درنتیجه وقتی مقام معظم رهبری گله می‌کند که مجلس در تقابل با آمریکا کاری نکرده اولین مخاطب این گله کمیسیون امنیت ملی است. بنابراین ما باید این را حل و جبران کنیم.

او در پاسخ به این سوال که شما چگونه می‌خواهید این دغدغه را حل کنید؟، گفت: من نامه‌ای را با یک سوال محوری تنظیم کردم که این نامه را به دوستان خود در کمیسیون امنیت ملی می‌دهم. بنده در این نامه این مساله را طرح کردم که به‌هرحال زمان‌ها می‌گذرد و هرکس ایده‌هایی دارد و ممکن است برخی رئیس نشوند که بتوانند ایده‌های خود را پیاده کند و انتخابات هیات رئیسه هم برای یک سال است و من از الان نمی‌توانم برای سال بعد چیزی را پیش‌بینی کنم.

 

ذوالنور گفت: پس از بیان این مطالب برای هر یک از اعضای کمیسیون امنیت ملی با ذکر نام آن‌ها نوشته‌ام اگر شما همکار عزیز رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بودید و می‌خواستید به مدت یک سال این کمیسیون را اداره کنید برنامه‌های اولویت‌دار شما چه بود؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: من این برنامه‌ها را از دوستان می‌گیرم و در جلسات کمیسیون به بحث می‌گذارم و جمع‌بندی می‌کنیم و با نظر جمعی جلو می‌رویم. لذا ما سمت شلیک‌مان اصلا سرزمین داخل‌مان نیست که بعضی‌ها ترسیده‌اند و وحشت کرده‌اند و جوسازی می‌کنند. ما می‌خواهیم دیپلماسی جمهوری اسلامی و بنیه دفاعی کشور تقویت شود و اگر دولت ما هم در این دو بعد درست حرکت می‌کند به او کمک کنیم و اگر دولت ما کج رفت او را به ریل برگردانیم.

او همچنین با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)‌گفت: حضرت فرمودند برادرت را یاری کن چه ظالم باشد چه مظلوم و شخصی پرسید اگر مظلوم است می‌توانم کمک کنم و اگر ظالم است چطور کمک کنم؟ امام فرمود جلوی ظلمش را بگیر. پس اگر دولت کج رفت درصوتیکه ما جلوی کج روی او را بگیریم به دولت کمک کرده‌ایم.

آقای ظریف نه تروریست است نه کار قاچاق که تحریم شود 

ذالنوری همچنین در واکنش به تحریم برخی فرماندهان سپاه، وزیر خارجه و رهبر معظم انقلاب توسط آمریکا به ایسنا گفت: آقای ظریف نه تروریست است و نه کار قاچاق انجام داده و جزء نیروهای مسلح هم نیست که تحت تحریم قرار بگیرد. این یعنی هیچ مبنایی برای تحریم او وجود ندارد جز آنکه آمریکایی‌ها به این موضوع رسیده که تحریم‌هایشان بی خاصیت است به همین دلیل می‌خواهند دست به هر کاری بزنند تا دیپلماسی ما را تحت تأثیر قرار دهند.

او توضیح داد: ترامپ فکر می‌کند با خروج از برجام همه اروپا پشت سرش خواهد رفت و می‌تواند اجماع جهانی علیه ما درست کند حال اینکه بعد از هر سفر مقامات آمریکا به هر کشوری، مقامات ایرانی بلافاصله با سفر به آن کشور اقدامات آنها را خنثی می‌کردند. دیپلماسی ما فعال‌تر شد حالا آنها در مواجهه می‌خواهند محدودیتی برای ما ایجاد کنند کاری که بیخود و بیجا است چون طبق قوانین بین‌المللی نمی‌توانند ارتباطات بین‌المللی مقامات و دیپلمات‌های ما را محدود کنند.

ذوالنور ادامه داد: در سفرهای دیپلمات‌های ما یک کشور میزبان و ما میهمان هستیم، این کشور میزبان است که پذیرای دیپلمات‌های ماست و طبیعتاً کشور ثالث نمی‌تواند در این امر مداخله کند جز آنکه اثبات شود طرف جنایتکار جنگی است و از طرف اینترپل و راههای دیگر بخواهند او را دستگیر کنند در غیر این صورت بر اساس هیچ قانونی نمی‌تواند جلوی رفت و آمدهای دیپلمات‌های ما را بگیرد.

وی تاکید کرد: رفت و آمدهای دیپلمات‌های ما و وزیر خارجه مثل سابق و پرشورتر از گذشته انجام می‌شود این هم بر افتضاحات آمریکایی‌ها اضافه خواهد کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با تاکید بر اینکه «آمریکایی‌ها از مدت‌ها قبل تحریم‌ها را علیه ایران آغاز کرده و آن را ادامه می‌دهند» گفت: آنها نیروی قدس سپاه را به بهانه‌ای تحریم کردند و از قبل آن به سپاه فشار آوردند و سپاه را کامل تحریم کردند. در آغاز سال جدید هم تحریم سپاه عملیاتی شد که در واکنش نمایندگان مجلس در یک جلسه علنی در حمایت از سپاه، لباس سبز رنگ سپاه را پوشیدند و بعد از آن دشمن نتیجه عکس گرفت.

وی افزود: اکنون ترامپ با اعمال تحریم‌های جدید همچون کسی است که در بشقاب میوه‌اش خیاری را پوست کنده و خورده اما هنوز گرسنه است و پوست خیار می‌خورد. دیگر چیزی نمانده که آمریکایی‌ها بخواهند تحریم کنند. آنها فرمانده ۵ منطقه دریایی سپاه را تحریم کردند حال اینکه سپاهیان پولی در خارج از کشور ندارند که بخواهند جابجا کنند. حساب‌های شخصی‌شان هم همان حقوق در سطح متوسط جامعه است و چیز بیشتری در آن نیست. حساب‌های سازمان هم داخلی و چند امضایی است و در خیلی از موارد حساب‌ها به اسم فرماندهی نیست.

رهبری را تحریم کردند انگار ایشان ماهی یکبار به آمریکا سفر ‌می‌کردند

ذوالنور ادامه داد: آنها مقام معظم رهبری را تحریم کردند انگار که قبل از آن، ایشان ماهی یک بار به آمریکا و خارج از کشور رفته و حالا با این تحریم نمی‌توانند بروند. یا اینکه حساب بانکی دارند و کالا جابجا می‌کنند. این تحریم یعنی دیوانه‌ای وارد اوت شده و خودش هم نمی‌داند چه می‌کند، ولی کاری بی خاصیت و بی نتیجه و بی ثمر باشد پشت آن تنها فرد سبک مغز و بی خردی است که نمی‌داند جه کاری را انجام می‌دهد.

او تاکید کرد: تحریم کار بی خاصیت و صرفاً در مقابله با فضاحت آمریکایی‌ها بعد از سقوط پهپاد جاسوسی با آتش پدافند سپاه انجام شد. این کار رابرای تسکین آلامشان انجام می‌دهند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تشکر اخیر ترامپ از ایران گفت: بعد از سرنگونی پهپاد جاسوسی آنها با ژست آماده باش نظامی القای عملیات نظامی انجام دادند که بعد از چند روز فروکش کرد بعد از ما معذرت خواهی و تشکر کردند که هواپیمای جاسوسی آنها با ۳۵ سرنشین را سرنگون نکردیم. اینها همه نشان می‌دهد که امروز جمهوری اسلامی در موضع اقتدار قرار دارد و حنای آنها بی رنگ شده است و نتوانستند به اهدافشان دست پیدا کنند. درست است که این تحریم‌ها باعث فشار بر ما می‌شود اما از طرف دیگر با اتکا به خود، روز به روز دوام‌آوری و تاب آوری ما بیشتر شده و کارها بهتر صورت می‌گیرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.