عبدالرحمن شهنوازی اظهار داشت: این افراد به دلیل عوارض تنفسی، چشمی و قلبی ناشی از توفان به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس مراجعه کردند.

وی ادامه داد: ۳۳ نفر از این افراد بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان شدند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به آبگیری نشدن کامل تالاب بین المللی هامون و در نتیجه بروز پدیده توفان و گرد و خاک همواره مردم منطقه سیستان به دلیل مشکلات مختلف که عمده ترین آنها تنفسی و چشمی است به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند.

وی بیان کرد: بیشترین سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در سیستان در این مدت به ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت رسید که غلظت ذرات معلق در هوای منطقه را به ۱۵ برابر حد مجاز رساند.

به گفته رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان سرعت وزش باد در منطقه سیستان روز گذشته / ‌دوشنبه / به ۹۴ کیلومتر بر ساعت رسید.

محمود دیانتی اظهار داشت: وزش باد شدید سبب خیزش گرد و خاک در برخی نواحی شمال سیستان و بلوچستان نظیر زابل و زهک شد به طوری که کمینه دید افقی در محدوده فرودگاه زابل به ۳۰۰۰ متر کاهش یافت.

وی بیان کرد: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش یابی وزش بادهای ۱۲۰ روزه همچنان در نواحی شمالی، نوار شرقی و مرز غربی سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

سیستان با پنج شهرستان زابل، هامون، هیرمند، نیمروز و زهک در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.