فرانک قدسی اظهار داشت: دختران مجرد بدلیل انتخاب‌های متعددی که برای آینده دارند و با پدر و مادر و سایر اعضای خانواده زندگی می‌کنند و با محدودیت‌هایی مواجه هستند گرایش کمتری نسبت به مواد دارند البته این بدان معنا نیست که در میان زنان آلوده به مواد فرد مجرد وجود ندارد.

وی افزود: خانمی که در زندگی خانوادگی دچار شکست شده بدلیل ناکامی‌هایی که داشته و آسیب‌های روحی و روانی که دیده است خود به خود زمینه برای گرایش او به مواد مخدر فراهم می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان اضافه کرد: نارضایتی از زندگی، روابط نامشروع، ورود به گروه‌ها و باندهای دوستانه و کشیدن سیگار و قلیان در میان زنان و دختران از دیگر مواردی است که می‌تواند زمینه ورود این قشر به مواد مخدر را فراهم کند.

وی یادآور شد: در بررسی‌هایی که انجام شده، بسیاری از زنان و دخترانی که به سیگار و قلیان روی آورده‌اند این کار را دلیل بر متشخص و امروزی بودن خود عنوان کرده و حتی تعدادی برای راهیابی به گروه‌های دوستانه به این مساله روی آورده‌اند.

قدسی گفت: از نظر اجتماعی نیز بیکاری و فقر فرهنگی و اقتصادی می‌تواند عاملی برای ورود افراد و حتی بانوان به سمت مواد مخدر باشد.

وی تاکید کرد: اگر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در ساز و کارهای خود معضل بیکاری را برای جوانان حل کنند بطور طبیعی بخش عمده‌ای از مسائل حاشیه‌ای از جمله اعتیاد نیز حل می‌شود.

قدسی اظهار داشت: آمار و ارقامی در مورد اعتیاد به مواد مخدر در میان بانوان و آقایان وجود دارد که از منظرهای مختلف متفاوت است اما در مجموع میزان آلودگی بانوان به این بلای خانمانسوز کمتر از مردان است.

از نظر مجامع جهانی اعتیاد یک نوع مسمومیت حاد و یا مزمن است و این مسمومیت می‌تواند بدلیل استعمال مواد طبیعی یا به صورت سنتی و صنعتی باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.