«فدریکا موگرینی»  مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درحاشیه نشست امنیتی آسیا در سنگاپور و در جمع خبرنگاران گفت که بروکسل برنامه‌ای برای تحریم هوآوی ندارد با اینحال مسائل فی مابین پیچیده و موضوعات متنوعی در روابط دو طرف از جمله تغییرات آب و هوایی و برنامه هسته‌ای ایران مطرح است.

شرکت هوآوی در حال حاضر دومین تولیدکننده بزرگ تلفن هوشمند در جهان محسوب می‌شود و پیشتر نیز فارغ از نگرانی‌های امنیتی فعلی به سرقت فناوری آمریکایی و تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم شده بود.

ترامپ از یک سال پیش تا کنون به جنگ تجاری با چین دامن زده است. او همواره یکی از دلایل تلاش مستمر خود برای افزایش تعرفه واردات کالاهای چینی به ویژه در محصولات دارای فناوری بالا را پرداخت نکردن حق مالکیت معنوی محصولات و فناوری‌های به سرقت رفته از سوی شرکت‌های چینی عنوان کرده است. البته در مقابل، چین همواره این اتهام را رد کرده است.

از دو هفته پیش و همزمان با افزایش تنش اقتصادی میان آمریکا و چین، دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده با صدور دستوری خواستار ممنوعیت فعالیت شرکت چینی خدمات مخابراتی «هوآوی» در آمریکا شده بود.

ترامپ همچنین از ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا خواسته بود تا محدودیت‌های لازم را در برابر شرکت‌های خارجی که فعالیت‌های آنها به بخش زیرساخت و امنیت ارتباطات ایالات متحده آسیب می‌رساند و مخل امنیت ملی این کشور به شمار می‌رود، اعمال کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.