ادغام بیمه مددجویان شهری کمیته امداد در بیمه سلامت
مراسم امضای تفاهم نامه بیمه سلامت مددجویان شهری کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور پرویز فتاح رئیس کمیته امداد و طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، برگزار شد.
در این مراسم فتاح ضمن تبریک نیمه شعبان، گفت: ما برای رسیدن به این نقطه مسیر طولانی را طی کردیم و در کمیته امداد و بیمه سلامت جلسات کارشناسی زیادی در این باره برگزار شد و خوشبختانه به نقطه خوبی رسیدیم که حاصل فکر مشترک همه مجموعه بود. همه بحثها را انجام دادیم و هیچ اختلافی وجود ندارد و اتفاق نظر برای این کار هم در دولت یعنی بیمه سلامت، کمیته امداد، سازمان مدیریت و... و هم مجلس ایجاد شد.
انتقال ردیف بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت
وی ضمن تاکید بر این نکته که ردیف بودجهای ۵۰۰ میلیارد تومانی از محل بودجه کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت انتقال یافت، افزود: ما این بحث را به کمیسیون تلفیق بردیم، اما به نتیجه نرسیدیم. آقای موهبتی مستقیما وارد شدند و از طریق آقای تاجگردون و در کمیسیون کار پیش رفت.
فتاح ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در مجلس شورای اسلامی گفت: ردیف بودجه از کمیته امداد به بیمه سلامت منتقل شد که حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بود. در برنامه پنجم توسعه اعلام شده که بیمهها باید تجمیع شوند و ماهم جزو این قانون بودیم و مددجویان شهری ما دارای بیمه پایه کمیته امداد بودند.
وی ادامه داد: برای حفظ کرامت انسانی و یکپارچگی در بیمه، تمام افراد تحت پوشش کمیته امداد و اقشار تحت پوشش ما باید مانند سایر مردم باشند که با این اقدام این مهم محقق میشود. یعنی هم مددجویان ما نشاندار نیستند و هم کار به اهلش سپرده شد.
فتاح با بیان این که این اقدام در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر انجام میشود، گفت: جمعیت هدفی که بیمهشان به بیمه سلامت منتقل میشود، حدود یک میلیون نفر هستند و این تجمیع به نفع کشور است.
وی افزود: از ابتدای سال، کار در حال اجراست و چیزی معطل نمانده بود و به جامعه هدفمان اطمینان میدهیم که مشکلی نیست و وضعیتشان بهتر میشود. ما هم در کنار بیمه سلامت هستیم و اجازه تعلل و توقف نمیدهیم. تا زمان صدور دفترچه بیمه سلامت، کارتهای ما همچنان اعتبار خواهد داشت.
وی در پایان گفت:برای پیشبرد این هدف مهم از هیچ کمک بین بخشی دریغ نمیشود و برخی از افراد ما برای پیشبرد بهتر اهداف در کنار بیمه سلامت برای کمک خواهند ماند.
رییس کمیته امداد همچنین تاکید کرد: هزینه تبدیل بیمه نباید بر عهده مددجویان باشد و برای صدور دفترچههای جدید، کمیته امداد تمام هزینهها را انجام خواهد داد.
اعتبار کارت مددجویان کمیته امداد تا پایان اردیبهشت ماه
فتاح تاکید کرد: کارت کمیته امداد برای مدد جویانی که به سازمان بیمه سلامت منتقل شدهاند تا پایان اردیبهشت ماه اعتبار دارد و آنها میتوانند تا زمان صدور دفترچه بیمه سلامت و تا پایان اردیبهشت ماه از این کارت استفاده کنند. اما اگر در مناطق سیل زده مشکلی از بابت صدور دفترچه وجود داشت مدت زمان اعتبار کارت را بیشتر تمدید میکنیم.
به گزارش ایسنا، تفاهم نامه "پوشش بیمه سلامت مددجویان شهری کمیته امداد امام خمینی(ره) " میان روسای سازمان بیمه سلامت ایران و کمیته امداد امام خمینی (ره) امضا شد.
به گزارش ایسنا، فتاح در حاشیه این مراسم با حضور در جمع خبرنگاران گفت: یک ملیون نفر از جمعیت شهری تحت پوشش کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت منتقل شدند و برایشان ظرف دو ماه دفترچه بیمه سلامت صادر میشود. ماهها روی این موضوع کار شد و امروز به صورت نمادین اعلام عمومی شد. طی این تفاهم نامه ردیف بودجهای این تعداد از مددجویان ما که ۴۷۵ میلیارد تومان برای یک ملیون نفر در یک سال بود نیز به سازمان بیمه سلامت منتقل میشود.
ارایه رایگان دفترچه بیمه سلامت در دفاتر پیشخوان دولت
وی با بیان این که افراد تا پایان اردیبهشت ماه میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، دفترچه بیمه سلامت دریافت کنند، گفت: کل هزینه صدور دفترچه بر عهده کمیته امداد است و مددجویان یک ریال هم نباید پرداخت کنند. از طرفی قرار شده بیمه سلامت تعاملش را با اماکن پزشک خانواده و مراکز سلامتی که پیش از این مددجویان در آن خدمت میگرفتند حفظ کند.
فتاح در پاسخ به سوال ایسنا درباره جمعیتی که همچنان از نظر درمانی تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: در حال حاضر با این تفاهم نامه کل بیمه شدگان کمیته امداد در حوزه خدمات پایه در سازمان بیمه سلامت ادغام شدند. باید توجه کرد که خدمات درمانی کمیته امداد برای جمعیت هدفش اعم از شهری و روستایی وجود داشت. طبق قانون، جامعه روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر از نظر درمانی از ما جدا شدند و دفترچه بیمه همگانی داشتند. بنابراین فقط شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر باقی مانده بود که حدود یک میلیون نفر بودند. بنابراین به طور کلی درحال حاضر کل مجموعه تحت پوشش ما که بالغ بر ۴ میلیون نفر هستند دفترچه بیمه درمانی دارند و خدمات یکسان دریافت میکنند.
برقراری بیمه مکمل کمیته امداد برای مددجویان
۵۰هزار مددجو مبتلا به بیماریهای صعبالعلاج
وی با بیان این که ما در حوزه بیمه مکمل هم فعالیت میکنیم نیز گفت: تمام آن چهار میلیون نفر تحت پوشش بیمه مکمل کمیته امداد خواهند بود و داریم به نقطهای میرسیم که ادعا کنیم تمام جمعیت تحت پوشش ما نباید هیچ هزینهای برای درمان از جیبشان پرداخت کنند و داریم به این هدف نزدیک میشویم. از طرفی حدود ۵۰ هزار نفر از این بیماران مبتلا به بیماری های صعب العلاج و سخت هستند و هزینه هایشان بالاست و بیکه عمومی و تکمیلی ما کفاف هزینههایشان را نمیکند که آنها را به صورت ویژه نگاه میکنیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر