«پیرحسین کولیوند» اظهار داشت: چهارمین تیم عملیات ویژه اورژانس را از تهران به شهرهای «پل دختر» و «معمولان» اعزام کردیم و به همراه این تیم، خودروهای آمبولانس، خودروهای عملیاتی، پزشک طب اورژانس و ۴۰ نفر از فوریت های پزشکی نیز روانه این مناطق شده اند.

وی با بیان اینکه از نظر بهداشت و درمان در این شهرها شرایط خوبی حاکم است و کمبود تجهیزات نداریم، افزود: یک بیمارستان سیار مدرن توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پل دختر نصب شده، بیمارستان اورژانس نیز فعال است و مشکل خاصی از نظر امکانات و پذیرش بیماران ندارد. 

رییس اورژانس کشور با توضیح اینکه دسترسی زمینی نیز به شهر معمولان باز شده است، گفت: آمار تمام افراد پر خطر را در این شهرستان شناسایی کردیم، می دانیم که در کدام روستا و محله فرد دیابتی، با فشار خون بالا یا ناراحتی قلبی و خانم باردار پر خطر وجود دارد. 

کولیوند ادامه داد: با توجه به اینکه از راه زمینی دسترسی به این مناطق وجود ندارد از راه اورژانس هوایی به مراکز اصلی خویش در خرم آباد توانستیم تجهیزات و تیم های واکنش سریع را اعزام کنیم.

وی با اشاره به اینکه مسائل بهداشتی نیز تحت کنترل اورژانس کشور است، تصریح کرد: وقوع سیل، مخاطراتی همچون شیوع بیماری های واگیر و عفونی را با خود به همراه می آورد بنابراین تیم های ما در تمام مناطق پخش شده اند تا در حد توان خود از بروز اینگونه مخاطرات جلوگیری کنند. 

** هیچگونه بیماری واگیرداری بر اثر سیل مشاهده نشده است 

رییس اورژانس کشور یادآور شد: از ابتدای شروع سیل در کل مناطق آسیب دیده چه در شمال و نیز جنوب کشور هیچگونه بیماری واگیرداری مشاهده نشده است.

کولیوند در پایان به اهمیت بسیار زیاد حضور تیم های روانشناسی در مناطق آسیب دیده از سیل اشاره کرد و گفت: برای بالا بردن سطح تاب آوری جوامع درگیر حادثه، تیم های روانپزشکی و روانشناسی را به این مناطق فرستادیم، اکنون این تیم ها محله به محله کار خود را به دقت انجام می دهند و برنامه های مفصلی برای کودکان، نوجوانان و میانسالان اجرا می کنند. 

در چند روز گذشته بسیاری از استانهای کشور از جمله گلستان، خوزستان، لرستان، شیراز و مناطق دیگر با سیل روبرو شده اند که آسیب بسیاری به زیرساختها و ساکنان شهرها و روستاها وارد شد و تلفات سنگینی را برای این استانها به بار آورده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.