کاهش تولید نفت ادامه خواهد داشت؟
کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک توصیه کرد دیدار فوقالعادهای که قرار بود روزهای ۱۷ و ۱۸ آوریل برگزار شود، لغو شده و نشست بعدی در روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن برگزار شود.
خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی اظهار کرد به نظر میرسد بازار تا پایان امسال دچار اشباع عرضه میماند اما تصمیمگیری درباره سیاست تولید در آوریل بسیار زود خواهد بود.
وی گفت: تا زمانی که سطح ذخایر نفت رو به رشد است و از سطح معمول فاصله زیادی دارد، ما به روند محدودیت عرضه ادامه میدهیم تا بازار را به سوی تعادل پیش ببریم.
آمریکا در ماههای اخیر صادرات نفت خود را افزایش داده و همزمان، صادرات نفت ایران و ونزوئلا را هدف تحریم قرار داده است.
سیاستهای واشنگتن، لایه جدیدی از ابهام را برای اوپک به وجود آورده و پیش بینی روند عرضه و تقاضا را برای این گروه دشوار کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، فالح پیش از دیدار کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در باکو در پاسخ به این که آیا وی از سوی آمریکا برای بالا بردن تولید تحت فشار قرار دارد، به خبرنگاران گفته بود: ما تنها از سوی بازار تحت فشار قرار داریم.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا منتقد شدید اوپک بوده و این گروه را عامل بالا رفتن قیمتهای نفت میداند اما بسیاری از اعضای اوپک میگویند سیاستهای تحریم آمریکا عامل اصلی صعود قیمتها بوده است زیرا باعث حذف بیش از دو میلیون بشکه در روز عرضه نفت از بازار جهانی شده است.
اوپک و متحدانش در دسامبر برای کاهش ۱.۲ میلیون بشکه در روز از تولیدشان که معادل ۱.۲ درصد از تقاضای جهانی است، به مدت شش ماه موافقت کردند.
کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک که در آن روسیه نیز حضور دارد، مسئول کنترل وضعیت بازار و ارزیابی پایبندی کشورهای تولیدکننده به توافق است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر