مجله میلیتری واچ گزارش داد، این موشک پیشرفته که در اختیار نیروی هوایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین است، با قابلیت مانور بالاست و اجازه می‌دهد تا هواپیمای جنگی دشمن را در برد دور هدف قرار دهد. قابلیت‌های این موشک اجازه می‌دهد تا اهدافی در فاصله ۱۵۰ کیلومتری هدف قرار بگیرند و برخی برآوردها برد آن را حدود ۲۰۰ کیلومتر گزارش کردند.

چنانچه این موشک پیشرفته چین منتقل شود، پاکستان جزو معدود کشورهایی خواهد بود که به چنین مهماتی با چنین استانداردی دسترسی پیدا می‌کند. در حالی که پیشتر گزارش شده بود این موشک روی جنگنده نسل چهارم جی‌اف-۱۷ بلاک ۳ سوار می‌شود، گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد برخی از جنگنده‌های جی‌اف-۱۷ بلاک ۲ قدیمی پاکستان برای مجهز شدن به این موشک به روز رسانی می‌شوند.  

خبر انتقال این موشک‌ها تنها یک هفته بعد از درگیری نیروهای هوایی هند و پاکستان در فوریه ۲۰۱۹ منتشر می‌شود. گزارش‌های هند از این درگیری نشان می‌دهد که جنگنده برتر سوخو-۳۰ ام‌کاآی از چندین حمله موشک‌های هوا به هوای ای‌آی‌ام-۱۲۰سی-۵ پاکستان گریخته است.

موشک ای‌آی‌ام-۱۲۰سی-۵ روی اف‌-۱۶ سوار می‌شود و پی‌ال-۱۲ اکنون روی جی‌اف-۱۷ نصب می‌شود. موشک اول توانمندترین موشک هوا به هوای دوربرد در زرادخانه پاکستان است که برد آن به حدود ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد و آن هم ساخت چین است. با این حال این موشک‌ها با تجهیزاتی که روسیه برای هند تامین کرده است، تضعیف شدند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.