مفتی غزه: عادی سازی روابط با اسرائیل حرام است
وی روز پنجشنبه در مصاحبه اختصاصی با ایرنا در فلسطین اشغالی افزود: همایش ۳۹;مسلمان و مسیحیان در مواجه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی۳۹; در راستای تاکید بر حق ملت فلسطین بر سرزمین خود برگزار شد و این پیام را به همه خیانتکاران در سراسر جهان رساند که نمی توان از سرزمین فلسطین و مقدسات اسلامی و مسیحی چشم پوش کرد.
مفتی مسجد العمری افزود: سرزمین فلسطین و مقدسات اسلامی و مسیحی آن، مهم ترین اصول امت اسلامی به شمار می رود و حتی در شرایطی که امت اسلام در ضعف به سر می برد، نیز به هیچ وجه نمی توان آن را نادیده گرفت.
عون تصریح کرد: عادی سازی برخی از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی قابل توجیه نیست و هیچ انسانی بر روی زمین حق ندارد که از حقش چشم پوشی کند یا خواهان عادی سازی روابط با دشمن جنایتکار؛ قاتل و اشغالگر سرزمین فلسطین شود.
این مفتی فلسطینی در ادامه بر لزوم رسوا کردن چهره رژیم صهیونیستی در برابر جهانیان و مقاومت مقابل عادی سازی روابط با آن از طریق راه های سیاسی و اقتصادی تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه برخی از کشورهای اروپایی دوست اسرائیل، کالاهای این رژیم را تحریم کردند، این پرسش را مطرح کرد که پس چرا برخی از اعراب ولع فراوانی برای عادی سازی روابط دارند؟ چرا نتانیاهو را به پایتخت خود راه می دهند؟ عادی سازی روابط شرعا حرام است و به هیچ وجه جایز نیست.
مفتی مسجد العمری در غزه تاکید کرد، کنفرانسی که بین غزه و بیروت برای مقابله با عادی سازی روابط با اسرائیل برگزار شد، به منظور یکپارچه کردن تلاش ها و هماهنگی ها علیه طرح عادی سازی روابط با دشمن صورت گرفت. بیروت پایتخت مقاومتی است که محور آن از تهران به دمشق تا بغداد و فلسطین کشیده شده است.
عون تاکید کرد: عادی سازی روابط با صهیونیست ها خیانت و چشم پوشی از مقدسات و تضییع حقوق امت اسلامی است. این اقدام به این معناست که ما از حق خود کوتاه آمده و اعتراف می کنیم که دشمن صاحب حق است و می تواند زمین و مردم آن را مصادره کند.
وی گفت: تشدید اقدامات صهیونیست ها علیه ملت فلسطین و مقدسات آن حتی یک روز هم متوقف نشده بلکه به دنبال اهمال کشورهای عربی در دفاع از مقدسات امت، روز به روز هم افزایش یافته است.
عربستان، امارات و مصر روز دوشنبه با گنجاندن بندی در بیانیه نهایی بیست و نهمین نشست اتحادیه پارلمان های عربی در امان پایتخت اردن مبنی بر رد هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.
اما نمایندگان کشورهای عربی از جمله کویت، سوریه، لبنان و فلسطین هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل را رد کرده و بر ضرورت وجود بندی مبنی بر این موضع در بیانیه نهایی این نشست تاکید کردند.
«مرزوق الغانم» رئیس مجلس امت کویت در این نشست با تأکید بر ضرورت تحرک برای حمایت از مساله «قدس» در سطح بین المللی، خواستار مقابله با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و «حرام دانستن» آن به لحاظ سیاسی شد.
وی همچنین خواستار گنجانده شدن بندی در بیانیه پایانی این نشست در رد هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل و توقف آن شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر