صادق آهنگران: موسیقی دهه ۶۰ با من و شهرام ناظری شکل گرفت +فیلم
صادق آهنگران پس از تماشای مستند « قطار مسیر۶۰» ساخته کتایون جهانگیری، این مستند را اثری مو شکافانه خواند که به خوبی شرایط موسیقی در دهه شصت را نشان میدهد.
صادق آهنگران، مداح و شاعر مهم سالهای جنگ پس از تماشای مستند در حال اکران «قطار مسیر ۶۰» با اشاره به نظرات جامعه نسبت به موسیقی آیینی گفت: «تا پیش از این جامعه فکر نمیکرد حماسهخوانی و خوانندگی بدون استفاده از ابزار و سازهای موسیقی هم جزئی از این هنر است و میتوان این سبک را کنار آثار عزیزانی مانند آقای گلریز و شهرام ناظری قرار داد یا حتی به طور کلی این سبک را به عنوان بخشی از هنر موسیقی به حساب آورد.»
این مداح و شاعر در ادامه صحبتهایش بیان کرد: «این فیلم نشان داد که بخشی از هنر موسیقی در نوحهخوانیها و مداحیهای بدون آلات موسیقی گنجانده شده است. به تصویر کشیدن این نکته مهم، کار بزرگی است که زحمت آن توسط خانم کتایون جهانگیری و عزیزانی که در طول این مستند این حقیقت را تایید کردند، کشیده شده است.»
آهنگران در پایان صحبتهایش ضمن دعوت از مردم به دیدن این مستند افزود: «به نظرم باید بیشتر از اینها در مورد موسیقی در دهه شصت و سالهای جنگ صحبت کرد تا از اتفاقات آن دوره موشکافی شود. به علاقهمندان موسیقی توصیه میکنم که دیدن این فیلم را از دست ندهند.»
مستند « قطار مسیر۶۰» به کارگردانی کتایون جهانگیری در گروه سینمایی هنر و تجربه در حال اکران است.
«قطار مسیر ۶۰» مستندی درباره موسیقی ایران در دهه اول انقلاب است. به بیان کارگردان، این اثر دریچهای باز و بیطرفانه است به وقایع حوزه موسیقی ایران در دهه اول انقلاب از دو زاویه دولت و مردم؛ تقابلها، تضادها و همراهیها تا رسیدن به فضای باز و ظهور دوباره موسیقی پاپ.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر