جلودارزاده: روحانی تفکر اجتماعی را سرکوب نکرد
سهیلا جلودارزاده عضو فراکسیون امید مجلس گفت: آقای حجاریان نگاهش به تعامل سیاسی در این مقطع این بوده و اینکه سرمایهای به نام حمایت مردم دارد و این را با آقای روحانی به شراکت گذاشته و میگوید سهمی که من گرفتم، کم بوده است. ولی نوع تعامل من این نبوده است. من حق دارم برای خود نظر داشته باشم. من فکر کردم شرایطی ایجاد شده که حتی به خود آقای حجاریان هم اجازه نمیدهند از خانه بیرون بیاید.
عضو فراکسیون امید افزود: شرایطی بود که نمیتوانست حرف بزند. در دورانی که آقای احمدینژاد سیاست حادی را برقرار کرد و راههای روشنگری را مسدود کرده بود. من بهعنوان یک آدم میتوانستم بیایم و کمک کنم که یک عقلانیت در ساختار حکومت ایجاد شود و این عقلانیت کمک کند همه حرف بزنند.
اهم اظهارات جلودارزاده به شرح زیر است:
هیچ انقلابی امکان ندارد در شرایط فساد شکوفا شود. اگر فساد نباشد، انقلاب نمیشود؛ یعنی در یک شرایط اجتماعی نامناسب یک انقلاب به وقوع میپیوندد، بعد از این حالت ارتجاع زیادی وجود دارد، چون آدمها چیزی غیر از این ندیده و روش حکومتی غیر از این را تجربه نکرده بودهاند. پس مرحله گذار داریم. ۱۰ بار آدمی زیر آب میرود و روی آب میآید. من اینطور به انقلاب نگاه میکنم.
* در این دولت وضع خیلی فرق کرده است. همین که مردم میتوانند بگویند رئیسجمهور دروغ میگوید، خود نشاندهنده موفقیت رئیسجمهور در این عرصه است.من فکر میکنم بالاخره روحانی موفق شده شرایطی را ایجاد کند که مردم بتوانند حرف بزنند و فکر کنند. این اولین چیزی است که به ضرر خود او تمام میشود. چون رئیسجمهور اگر دیکتاتور بود، سعی میکرد اجازه ندهد مردم حرف بزنند. نهایت کاری که رئیسجمهور میکند این است که قدری محیط را استریل میکند و بعد حرف میزند؛ یعنی شرکتکنندگان را محدود میکند و اجازه نمیدهد هر کسی وارد جلسه شود.
*در این زمینه آقای روحانی تلاش کرده تفکر اجتماعی را سرکوب نکند و اجازه داده حرف زده شود. این از موفقیتهای آقای روحانی است. سعی کرده از همه برای اداره کشور استفاده کند و بهرغم همه کجرفتاریهایی که وجود داشت، حد و حرمت مجلس را تا حد زیادی نگه داشته است. قانون را پذیرفته و به انجام قانون تن میدهد و میپذیرد. اینها محاسن دولت آقای روحانی است. شاید دولتهای دیگر اصلاحطلب تا این حد کار نکرده بودند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر