روزنامه صهیونیستی جروزالم پست گزارش داد که سارا نتانیاهو همسر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم تل آویو در ارتباط با رفتار خود در دو سال گذشته مورد بازجویی پلیس این رژیم قرار گرفت.

همسر نتانیاهو متهم است که دفتر حسابرسی رژیم صهیونیستی را به مدت دو سال با ارائه فاکتورهای جعلی مربوط به مبالغی که باید به یک نهاد غیردولتی می داده، فریب داده است.

به گفته پلیس ضدجرم رژیم صهیونیستی، این مبالغ که در اصل حقوق «نیر حفتص» مشاور نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده، به این نهادغیردولتی داده نشده است.

مساله استخدام حفتص خود یکی دیگر از موارد اتهام خانواده نتانیاهو است که مشخص نیست تحت چه شرایطی صورت گرفته و چرا وی پذیرفته که بدون حقوق برای آنان کار کند.

به گزارش ایرنا، خانواده نتانیاهو طی ماه های اخیر درگیر چندین پرونده فساد مالی بوده و بارها و بارها اخبار آن در صدر رسانه ها قرار گرفته است؛ پرونده هایی که در رسانه ها به «پرونده ۱۰۰۰»، «پرونده ۲۰۰۰»، «پرونده ۳۰۰۰» و «پرونده ۴۰۰۰» معروف شده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستکم ۱۲ بار در پرونده های هزارگان خود، به بازجویان پلیس پاسخ داده که علاوه بر پرونده های مذکور، پرونده فساد مالی همسرش نیز در میان آنها است.

فقط در یکی از این موارد بنیامین نتانیاهو طی یک بازجویی ۴ ساعته در مرداد ماه امسال (ماه اوت) به سوالات پلیس رژیم صهیونیستی در مورد پرونده ۴۰۰۰ یا «پرونده بِیزِک» پاسخ داد؛ پرونده ای که تحقیقات در مورد آن از زمستان سال ۱۳۹۶ آغاز شد.

نتانیاهو در پرونده موسوم به ۴۰۰۰ متهم است که به «شائول ایلوویچ» مالک شرکت «بِیزِک» میلیون ها دلار تسهیلات مالی پرداخت کرده تا پایگاه خبری «واللا» وابسته به این سرمایه دار صهیونیست از او و همسرش حمایت رسانه ای بهتری داشته باشد.

زمستان سال ۹۷ «اویخای مندلبلیت» دادستان کل رژیم صهیونیستی، حکم بازداشت و تحقیق از «نیر حیفیتز» سخنگوی خانواده نتانیاهو، «شلومو ویلبر» مدیر وزارت اطلاع رسانی این رژیم، الوویچ و دو تن از افراد خانواده او و مدیران بلندپایه شرکت بیزک را به اتهام فساد مالی و گرفتن رشوه برای پوشش رسانه ای مثبت عملکرد نتانیاهو، کلاهبرداری و سوء استفاده از اموال عمومی صادر کرد و پلیس این رژیم پس از بازداشت، آنان را مورد بازجویی قرار داد.

همچنین بنیامین نتانیاهو در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، متهم است که مبلغی در حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سوی سرمایه داران دریافت کرده است.

در پرونده ۲۰۰۰ نیز نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی ، متهم به زد و بند با «ارنون موزس» ناشر روزنامه معروف «یدیعوت آحارونوت» رژیم صهیونیستی بوده تا پوششی مثبت از او و فعالیت هایش در این روزنامه داده شود، در عوض هم روزنامه «اسرائیل هیوم» یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت توسط دولت تحت فشار قرار گیرد.

پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو اما به ۳۰۰۰ شهره است؛ پرونده ای که مربوط به خرید سه زیر دریایی آلمانی توسط رژیم صهیونیستی است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی راه انداخت و برخی از نمایندگان کنیست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، نخست وزیر را به دلیل اعمال نفوذ و کسب منافع از مساله ای مرتبط با امنیت ملی رژیم اشغالگر و بودجه جنگی اسرائیل به شدت مورد انتقاد قرار دادند.

ساره نتانیاهو همسر وی نیز در پرونده فساد مالی خود متهم است که از اموال دولتی برای سفارش غذا از رستوران های گران قیمت طی سه سال ۳۵۰ هزار «شِگل» (تقریبا۱۰۰ هزار دلار) هزینه کرده، در حالی که اقامتگاه نخست ‌وزیری، آشپز رسمی دارد و تهیه غذا از هر مکانی به دلایلی امنیتی و تشریفاتی برای آنها ممنوع است.

همسر نتانیاهو همچنین متهم است که از حساب اقامتگاه رسمی نخست‌وزیری، برای اداره و تعمیرات خانه‌های شخصی خود سوء استفاده و رئیس کارکنان دفتر نخست وزیری را مجبور به فاکتورسازی کرده است.

بارها اعتراضات گسترده ای در داخل سرزمین های اشغالی با حضور شهرک نشینان و مخالفان سیاسی رهبر حزب «لیکود» (نتانیاهو) به راه افتاد که ادامه کار او به عنوان نخست وزیر را به خطر انداخت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.