شبکه خبری المیادین نوشت، &#۳۹;یوآف گالنت&#۳۹; افزود: در صورت مواجهه آمریکا و ایران، تل آویو کار زیادی نمی تواند انجام دهد، اما ایران می تواند کاری انجام دهد و آن حمله به اسرائیل هم پیمان اصلی واشنگتن است. 

وی گفت: هرکس این موضوع را تنها یک نظریه می داند، کافی است از خود این سوال را بپرسد که چرا در جنگ اول خلیج فارس (۱۹۹۱)، که در آن آمریکا و نیروهای هم پیمانش به عراق حمله کردند، &#۳۹;صدام حسین&#۳۹; (دیکتاتور سابق عراق) برای تلافی، ۴۰موشک به سمت اسرائیل پرتاب کرد.

گالنت ایران را خطرناک ترین مشکل راهبردی امنیتی تل آویو توصیف کرد.

به گزارش ایرنا،&#۳۹;دونالد ترامپ&#۳۹; رئیس جمهوری آمریکا اردیبهشت ماه امسال به دنبال خروج از برجام، دور نخست تحریم ها را علیه جمهوری اسلامی ایران اجرایی کرد و دور دوم که تحریم های بانکی و نفتی را در بر می گیرد، ۱۳ آبان ماه به مرحله اجرا در خواهد آمد. به صفر رساندن صادرات نفت ایران، مهمترین هدف تیم ترامپ در ماه های اخیر بوده که بارها در موضع گیری های خود به آن اشاره کرده بودند.

اما در آستانه دور جدید تحریم ها شاهد عقب نشینی کاخ سفید از موضع قبلی خود بودیم و ترامپ با اعلام معافیت ۸ کشور از تحریم های ضد ایرانی تلویحا به امکان ناپذیر بودن حذف ایران از عرصه معاملات نفتی اعتراف کرد. 

بسیاری از ناظران سیاسی و تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که تحریم نفت ایران در بلندمدت همراه با افزایش بهای نفت، به تضعیف دلار در سطح بین‌المللی منجر شده و محکوم به شکست است.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.