مشکل سرویس بهداشتی در مرز مهران موضوع مبتلابه سال های اخیر بویژه در ایام اربعین بوده است.

در مرز مهران فقط ۳۰ چشمه سرویس بهداشتی وجود دارد که برای مثال از یکی از ساختمان ها که ۱۵ چشمه سرویس دارد فقط ۳ سرویس قابل استفاده و مابقی دچار ایرادات اساسی است
ای کاش مسئولین در ایام پیک اربعین که تعداد زائرین و تراکم حضور آنان بسیار زیاد است نظارت جدی‌تری بر اقدامات همکاران زیر مجموعه خود داشتند.
با وجود عدم نظافت لازم برخی سرویس های بهداشتی، زائرین اربعین خود با پذیرش مسئولیت نسبت به مسایل اجتماعی این اقدام را انجام می دهند.  
متاسفانه با عدم سرکشی مسئولین از سرویس های بهداشتی بسیاری از آنها با کمبود و خرابی اقلام مواجه شده و عملا نمی توان از آن استفاده کرد.  
مشکل کمبود آب شرب و بهداشتی و حتی آب برای سرویس های بهداشتی مزید بر علت شده و موجب تشکیل صف های طولانی نشده است. 

محمدعلی افشانی معاون عمرانی وقت وزیر کشور در سال گذشته با بیان اینکه یکی از مهمترین مباحث زیرساختی در استان ایلام و مرز مهران را توجه به آینده نگری و تدوین برنامه های جامع برای پروژه ها دانست و یادآور شد: باید با آینده نگری و تدوین برنامه های جامع نسبت به اجرای پروژه های زیرساختی در مرز مهران اقدام کرد، چرا که تردد از این مرز قطعا در آینده بیشتر خواهد شد.
حال این سوال باقی است که وقتی افشانی و مسئولین ستاد مرکزی اربعین از لزوم آینده نگری سخن رانده اند پس چرا فکری به حال زائرین و خدمات آنها نشده است ضمن اینکه شهرداری فعلی تهران و معاون اسبق عمرانی وزارت کشور که عضو کمیته مرکزی اربعین هم بوده سخن از آبرسانی به مهران از طریق ۳ خط و لزوم بهبود زیرساخت می گوید اما عملا زائر امام‌حسین چیزی از خدمات نمی بیند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.