روش معترضان به لوایح FATF، کشور و مجلس را دو قطبی کرد
احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اعتراضات اخیر به تصویب لوایح FATF و برخورد با نمایندگان مجلس، میگوید: من با این روش برخورد با نمایندگان مجلس از چند جهت مخالفم. اول اینکه همه نمایندگان، نماینده همه ملت هستند و بر اساس قانون اساسی حق دارند که درباره همه امور مربوطه، اظهارنظر کنند. اما آنها برای نمایندگان مجلس، با اشکال و انواع مختلف، فشار روانی ایجاد میکنند.
**تعرض به حریم خصوصی نمایندگان
مازنی همچنین ادامه میدهد: یک روش برای ایجاد فشار روانی، پیامک زدن به نمایندگان است. از خود پیامکها مشخص است که در جای معینی تهیه و تولید میشوند و برای نمایندگان فرستاده میشوند. این پیامکها هم اشکال مختلفی دارد؛ بعضیها به آیات قرآن استناد میکنند، بعضی دیگر هم به فرمایشهای امام و مقام معظم رهبری و یا اینکه توهین و تهدید میکنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه «این افراد فکر میکنند که کشور باید به روش و سلیقه آنها اداره شود»، میافزاید: آنها اعتقادی به حقالناس ندارند. زیرا از ساعت 12 شب به بعد تا صبح مرتباً پیامک میفرستند و به حریم خصوصی نمایندگان تعرض میکنند.
**ایجاد فشار روانی برای نمایندگان
او همچنین میگوید: آنها میخواهند نمایندگان مجلس را در یک فشار روانی شدید قرار بدهند. از طرف دیگر، دارند کاری میکنند که همه ارزشها را قربانی مسئلهای کنند که اگر این موضوع به ضرر کشور شود، جوری دیده شود که انگار همه ارزشها زیر پا گذاشته شده است.
مازنی با بیان این نکته که «ما از مقام معظم رهبری حکم حکومتی و یا حکم ابلاغی دریافت نکردهایم» تصریح میکند: نکته دوم این است که به هرحال، مجلس بهعنوان یکی از ارکان نظام، بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری عمل میکند. مقام معظم رهبری هم یا باید طبق سیاستهای ابلاغی حکم را به ما ابلاغ کنند، یا اینکه حکم حکومتی بدهند. ما از آقا نه حکم حکومتی داریم و نه سیاست کلی که از ایشان ابلاغ شده باشد. چارچوب آن را هم قانون اساسی مشخص کرده است. من معتقدم که هرکدام از این دو مورد اتفاق بیفتد، نمایندگان مردم در مجلس بر اساس قانون و اعتقادات شرعی تبعیت میکنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح میکند: علاوه بر اینها، فرض کنید مجلس اشتباه کند و رأی اشتباه بدهد، کائنات که به زمین نمیآید، مثل همه تصمیمهای دیگری که گرفته میشود. مانند مابقی تصمیمهایی که شورای محترم نگهبان در آن شورا با 6 فقیه منصوب رهبری درباره آن اعلام نظر میکنند و همچنین حقوقدانان این شورا نیز پیشنهاد شده از رئیس قوه قضاییه هستند که او خود منصوب مقام معظم رهبری است.
مازنی ادامه داد: نمایندگان مجلس، منتخب مردم هستند. آنها میتوانند بگویند که مصوبه مجلس خلاف شرع یا قانون اساسی است و آن را رد کنند. حالا اگر دوباره به مجلس بیاید و مجلس هم روی تصمیم خود که از نظر آقایان غلط است، اصرار بورزد، در آن صورت مجمع میتواند تصمیم بگیرد.
**چرا کشور را دو قطبی میکنند؟
نماینده مردم تهران تصریح میکند: چرا این همه روی مجلس فشار میآورند؟ چرا کشور را دو قطبی میکنند؟ مگر وقتی احمدینژاد میخواست کاندیدا شود، مقام معظم رهبری نفرمود که گفته میشود کاندیدا شدن شما منجر به دو قطبی شدن مردم میشود، کاندیدا نشوید تا کشور دو قطبی نشود.
مازنی با تأکید بر این نکته که « آنها با این روش کشور و مجلس را دو قطبی کردهاند» میافزایند: یک عده معتقدند که با تصویب FATF کشور را فروختهایم و ترکمنچای اتفاق میافتد. عده دیگری هم معتقدند که با عدم تصویب آن، کشور را با خطرات مهمی در حوزه اقتصاد مواجه میکنیم که البته مردم از جهتی هم حق دارند.
او در پایان میافزاید: چرا این کارها را میکنند؟ آدمهای منطقی، تحصیل کرده و منطقی باید بیایند با یکدیگر گفتوگو و بحث بکنند. من فکر میکنم که این روشها غلط است و باید از آن دست بردارند. به نظر من روشی که آنها دارند ادامه میدهند روش دوستان انقلاب نیست.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر