محمدرضا داورزنی، معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: خدا را شکر بهبودی‌ام حاصل شد اما پزشکان توصیه اکید دارند که از فشارکار شدید و استرس دوری کنم و با مراقبت ویژه ای از فشار خون و دیابت بیش از قبل مراقب سلامتی‌ام باشم.

وی تاکید کرد: بازی پرسپولیس - السد را وقتی دیدم که از آی سی یو به بخش منتقل شده بودم. واقعیت این است که هیجانات مثبت بر خلاف هیجان منفی به بهبود حال انسان کمک می‌کند‌. واقعا از اینکه یک تیم ایرانی مردم را خوشحال کرد انرژی مثبت گرفتم و لذت بخش بود.

داورزنی تصریح کرد:‌ قانون، قانون است و قطعا باید اجرا شود و همه فدراسیون‌های ورزشی هم در برابر قانون منع بکارگیری یکسان هستند و دولت هم فرصت ۶۰ روزه داده و از طرفی تصمیم دولت هم نیست چه بسا دولت هم خیلی خوشحال نباشد چرا که بسیاری از نیروهای با تجربه خود را از دست می‌دهد اما باید از این دیدگاه بنگریم که اجرای این قانون فرصت مناسبی به جوانان است که آینده‌سازان کشور هستند. از طرفی دولت در این قانون دخالتی ندارد و اجرا خواهد کرد. وقتی هم قانونی اعلام می‌شود دیگر در قالب قوانین عمومی کشور است و برای یک رشته و یا فدراسیون خاص نیست بنابراین وقتی یک دستگاهی در قانون شمولیت پیدا می‌کند نمی‌توان اعمال سلیقه شخصی شود بنابراین همه باید قانون را اجرا کنند و وزارت ورزش و جوانان هم ملزم به اجرای قانون است.

وی افزود: نهادهای بین المللی در ورزش هم جایگاه خاص خودشان را دارند وقتی هم که در اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی قوانین داخلی دیده شده است برای دستگاه نظارتی هم ملاک عمل قوانین داخلی است و این موضوع برای همه دستگاه‌های اجرایی وجود دارد و از این لحاظ هم مشکلی نیست و دوستان ما در فدراسیون‌ها تمکین می‌کنند و با تعاملی که بین وزارت ورزش و جوانان ،کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌ها وجود دارد به مشکلی در این زمینه برخورد نخواهیم کرد.

داورزنی یادآور شد: وقتی هدف اصلی منافع ملی است ملزم به اجرای قانون هستیم و در این بخش هم وزارت ورزش و جوانان ملزم به رعایت قانون و اجرای آن است و مطمئن باشید که در فدراسیون‌های ورزشی هم اجرا خواهد شد. آنچه اهمیت دارد فرآیند برگزاری مجامع انتخابات فدراسیون‌ها بصورت کاملا دموکراتیک و منطبق با قوانین فدراسیون‌های جهانی برگزار می‌شود و اعضای مجمع هم تعیین کننده سرنوشت یک فدراسیون هستند.

وی گفت: در این فرآیند قانونی ثبت نام هست، تایید صلاحیت و شرایط احراز و سپس برگزاری انتخابات، آنچه مسلم است بر اساس قوانین عمومی کشور الان یکی از شرایط احراز این است که بازنشسته نمی‌تواند رئیس فدراسیون باشد بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد و با استعفای رئیس بازنشسته به رئیس مجمع سرپرست جدید معرفی می‌شود و سپس فرآیند مجدد برگزاری انتخابات ظرف سه ماه مشخص می‌شود و این اعضای مجمع هستند که تشخیص می‌دهند چه افرادی می‌توانند بهترین گزینه برای هدایت یک فدراسیون باشند.

معاون رورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزرات ورزش و جوانان تصریح کرد: همه کسانی که در حوزه‌های مدیریت کار کردند و تجربه دارند می‌توانند خودشان را در معرض آرای مجمع قرار دهند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است در زمینه اجرای قانون هیچ مشکلی وجود ندارد ولی این بدان معنی نیست حالا که آنها نمی‌توانند رئیس فدراسیون باقی بمانند تجربه گرانبهای مدیریتی آنها را کنار بگذاریم. علیرضا رحیمی، محمد درخشان، مصطفی کریمی، بهرام شفیع، سردار صبور، خسرو امینی و احمد ضیایی دوستانی هستند که تجربه بالایی دارند و در هیئت رئیسه فدراسیون‌ها می‌توانند نقش خوبی ایفا کنند و از فکر و تجربه آنها برای پیشرفت ورزش کشور استفاده شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.