بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، در ادامه فعالیت سامانه بارشی، امروز در سواحل شمالی کشور، شمال شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و همچنین در مناطقی از شمال غرب و مرکز کشور، شاهد رگبار باران، رعد و برق و وزش شدید باد موقت هستیم.

 

فردا در سواحل شمالی دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و استان‌های قزوین، تهران، سمنان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش‌ها با شدت کمتری ادامه خواهد داشت و این سامانه اواخر وقت فردا به تدریج از شمال شرق کشور خارج می‌شود.

روز شنبه هفته آینده با عبور موج تراز میانی جو از غرب کشور، مجددا در دامنه‌های زاگرس مرکزی، غرب، شمال غرب و دامنه‌های جنوب البرز مرکزی در استان‌های زنجان، قزوین و تهران، رگبار باران، وزش باد و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

شنبه پیشِ‌رو در استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران بارش‌های پراکنده رخ می‌دهد.

در ساعات بعداز ظهر و اوایل شب روزهای جمعه و شنبه پیش‌ِرو رشد ابرهای همرفتی‌، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت‌ در شرق فارس، شمال و شرق هرمزگان و جنوب غرب کرمان پیش بینی می‌شود.

در مناطق کوهپایه‌ای به سبب رگبار شدید موقت‌، احتمال سیلاب ناگهانی در مسیل‌ها و رودخانه‌ها وجود دارد از این رو به هموطنان در مناطق مذکور توصیه می‌شود که از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

فردا ‌دامنه های البرز مرکزی در غرب سمنان و شرق تهران و شنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت‌ رخ می‌دهد.

بر این اساس شدت بارش‌ها فردا در دامنه‌های البرز در شرق تهران، غرب سمنان و روز شنبه در شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی خواهد بود.

فردا در شمال غرب و سواحل خزر شاهد افزایش نسبی دما بین سه تا ۵ درجه خواهیم بود.

در سه روز آینده و در ساعات بعد از ظهر رشد ابر و وزش باد شدید موقت همراه با رگبار رعد و برق در شرق فارس،‌ کرمان و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

در دو روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا کمی ابری گاهی افزایش ابر و وزش باد با احتمال بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۸ و ۱۹ خواهد بود.

فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۶ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای ۴ درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۶) تا روز ۲۳ شهریور ۹۷ میزان ۱۶۶.۳ میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۲۱۳ میلی‌متر بود، بنابراین بارش سال جاری ۲۱.۹ درصد کمتر از سال گذشته است. همچنین میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۳۱.۱ میلی‌متر بود که بارش سال جاری ۲۸درصد کمتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته پنجاه و یکم سال زراعی متعلق به منطقه ماسوله در استان گیلان به میزان ۳.۹ میلی‌متر بوده است. همچنین میانگین گر‌م‌ترین منطقه کشور دهلران در استان ایلام به میزان ۴۹.۲ درجه سلسیوس و میانگین خنک‌ترین منطقه، خیرآباد در استان زنجان به میزان ۶.۱ سلسیوس بوده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.