به گزارش رویترز، دونالد ترامپ-رئیس جمهور آمریکا - دیروز دستور داد بر واردات کالاهایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از چین، تعرفه ۱۰ درصدی وضع شود. علی رغم اینکه در ماه‌های اخیر، دلار از تنش‌های تجاری بین چین و آمریکا منتفع شده و صعود کرده بود، نگرانی فعالان بازار از پدیدار شدن آثار جنگ تجاری بر اقتصاد آمریکا اکنون دلار را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

الوین تان-استراتژیست ارزی بانک سوسیه جنرال فرانسه گفت: چین در جبهه ارزی نبرد با آمریکا با آرامش می‌جنگد و اخبار مثبت حوزه یورو نیز به افزایش نرخ یورو در برابر دلار کمک کرده است.

شاخص دلار که برابری آن در برابر سبدی از ارزهای مهم جهانی را اندازه می‌گیرد با ۰.۲ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح از ماه ژوییه رسید و در سطح ۹۴.۳۵ واحدی ایستاد. هر یورو با ۰.۱ درصد افزایش به ۱.۱۷۱۷ دلار رسید که بالاترین سطح ۶ ماه اخیر است. یوان چین نیز از این افزایش‌ها بی نصیب نبود و هر دلار به ۶.۸۹۳۱ یوان کاهش یافت.

در برابر سایر ارزهای مهم نیز دلار عقب نشست به گونه‌ای که هر پوند به ۱.۳۱۳۵ دلار و هر فرانک به ۱.۰۳۹۷ دلار افزایش یافت. هر دلار نیز به ۱۱۲.۰۹۸۰ ین ژاپن، ۱.۳۸۸۰ دلاراسترالیا و ۱.۳۰۲۳ دلار کانادا رسید.

در برابر ارزهای نوظهور دلار نسبت به روز گذشته تقریبا بدون تغییر بود: هر دلار در معاملات امروز به ازای ۷۲.۷۲۸۳ روپیه، ۴.۱۴۲۲ رینگت مالزی، ۶۷.۷۳۸۷ روبل روسیه و ۸.۹۰۸۵ کرون سوئد مبادله شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.