تشکیل ۲۲ پرونده احتکار در اردبیل
سیدناصر عتباتی در حاشیه جلسه کمیته حقوقی مبارزه با مواد مخدر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از پروندههایی که از سال گذشته مورد پیگیری قرار گرفت پرونده شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل بود که به سرانجام رسید و برای بیش از ۳۰ نفر کیفرخواست صادر شده که ارزش سوءاستفاده در این پرونده ۵۲ میلیارد ریال بود.
وی خاطرنشان کرد: در این پرونده ۹ نفر از پرسنل رسمی و کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی دخیل بودند که پرونده برای صدور رای به دادگاه رفته و ما به عنوان مدعیالعموم پیگیر این پرونده هستیم.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل ادامه داد: با توجه به حساسیت این پرونده رئیس کل دادگستری استان بر روند آن نظارت داشتند.
۳۰ متهم در پرونده جهاد کشاورزی
عتباتی به پرونده تحلفاتی در حوزه آب و خاک جهاد کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: این پرونده نیز که در آن ۳۰ نفر اغلب پیمانکاران و افراد طرف قرارداد متهم هستند، برای صدور رای به دادگاه رفته تا زمینه برگزاری دادگاه و صدور آرا فراهم آید.
وی بیان کرد: در این پرونده تعداد ۸ تا ۹ نفر از کارمندان حوزه آب و خاک جهاد کشاورزی دست دارند که متهم به دریافت رشوه هستند.
دست داشتن ۲ نفر از اصحاب رسانه در پرونده سوءاستفاده از آگهیهای دولتی
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل به پرونده سوء استفاده از آگهیهای دولتی اشاره کرد و گفت: این پرونده به عنوان جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح است که در آن دو نفر از اصحاب رسانه نیز به عنوان متهم معرفی شدند که با قرار مجرمیت قرار است پرونده به زودی در دادگاه مطرح شود.
عتباتی تصریح کرد: در همه این پروندهها ما تلاش کردیم تا اطلاعات موردنظر را جمعآوری و بعد از تکمیل پرونده را به دادگاه برای بررسی و صدور حکم ارسال کنیم.
شهرداری تحت تعقیب کیفری
وی در مورد آخرین وضعیت پرونده سوء استفاده تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر که موجب تضییع حقوق دولتی و شهر شده است، اظهار کرد: در این پرونده بحث سوء استفاده شخصی مطرح نیست بلکه بیتفاوتی و بیمبالاتی که منجر به تضییع حقوق عامه شهر شده مطرح مدنظر است.
دادستان اردبیل خاطرنشان کرد: در این پرونده به میزان یک میلیارد تومان سوءاستفاده انجام شده که با گزارش سازمان بازرسی ما به پرونده سوءاستفاده از تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر اردبیل وارد شدیم و متولی امر که شهرداری اردبیل است تحت تعقیب کیفری قرار گرفته است.
عتباتی گفت: با صدور کیفرخواست این پرونده به دادگاه رفته ما و منتظر رای دادگاه هستیم.
وی در مورد فضای جامعه و جرایم اقتصادی و حساسیت دستگاههای اطلاعاتی و انتظامی در این زمینه بیان کرد: ما تلاش کردیم تا تعزیرات و سازمان صنعت، معدن تجارت را در این بخش پای کار آوریم چرا که آنها متولی اصلی کار هستند و باید اقدامات نظارتی و مراقبتی خوبی را انجام دهند.
دادستان اردبیل تصریح کرد: در حوزه جرایم اقتصادی به ویژه برخورد با محتکران موادغذایی، بهداشتی و شوینده با همکاری پلیس آگاهی و اطلاعات سپاه ۲۲ فقره پرونده در روزهای گذشته در استان شکل گرفته است.
عتباتی در پایان گفت: ما ضمن توقیف این محصولات و ضرورت عرضه آن به مردم سعی میکنیم تا همچنان بر تحولات بازار به دلیل نوسانات قیمت ارز و طلا نظارت داشته باشیم تا اخلالگران بازار اقتصادی فرصت و مجال سوءاستفاده پیدا نکنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر