میلاد وزیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره قضیه زهرا نعمتی و اینکه چه اتفاقی در جاکارتا رخ داد تا زهرا نعمتی در بخش ریکرو انفرادی زنان نتواند در برابر کماندار اندونزی به رقابت بپردازد و حذف شد، گفت: چیزی که می‌دانم این است که این مساله عمدی نبود و همه از این قضیه ناراحت شدند که وی نتوانست در برابر کماندار اندونزی به رقابت بپردازد. اما به هر صورت اگر اشتباهی نیز صورت گرفته این اشتباه نتیجه کاری تیمی بود نه یک نفر. من هنگامی که در زمین تمرین در حال آماده‌سازی خود برای شرکت در مسابقه‌های تیمی ریکرو بودم متوجه شدم ساعت مسابقه زهرا نعمتی را به اشتباه یک ساعت زودتر اعلام کردند و به وی گفته‌اند که بعد از خوردن غذا می تواند به مسابقه خود ادامه دهد. من هم در زمین تمرین متوجه شدم که مسابقه شروع شده و حتی خود کادر فنی در جریان مسابقه نعمتی نبودند و در مسیر به آن‌ها اطلاع دادم که مسابقه زهرا نعمتی با کماندار اندونزی شروع شده است. وقتی به محل ناهارخوری رسیدم به زهرا نعمتی گفتم که مسابقه شروع شده و وی را سراسیمه به محل مسابقه رساندم، اما ۳۰ ثانیه دیرتر رسیده بود.  به نظر من اشتباهی بود که به کل اعضای تیم ارتباط پیدا می‌کند نه به یک فرد خاص. این اتفاق نباید رخ می‌داد اما تا جایی که خبر دارم مسوولان در حال بررسی این قضیه هستند تا مقصر یا مقصران اصلی را پیدا کنند.

وی در پایان گفت: زهرا نعمتی نسبت به سایر کمانداران شرایط خاص دارد و اگر اشتباهی صورت گرفته باید به این اشتباه رسیدگی شود. به هر صورت اگر زمانی ورزشکار نتیجه خوبی کسب می‌کند تمام اعضای فدراسیون خود را در این نتیجه سهیم می‌دانند و الان نیز اگر اشتباهی صورت گرفته باید کل فدراسیون خود را در این اتفاق سهیم بدانند.

وزیری با بیان این که قولی برای کسب مدال ریکرو انفرادی در بازیهای آسیایی جاکارتا نداده بودم، اظهار کرد: پیش از اعزام به بازیهای آسیایی جاکارتا هیچ صحبتی در خصوص کسب مدال در بخش ریکرو انفرادی نکرده بودم و تمام امیدمان کسب مدال تیمی ریکرو بود. البته در بخش تیمی بد کار نکردیم و توانستیم تیم مالزی را که یکی از قدرت‌های برتر آسیاست در مرحله یک هشتم ۶ بر صفر شکست دهیم و برای نخستین بار راهی مرحله یک چهارم شویم. هر چند شکست تیم چین نیز در مرحله یک چهارم کار سختی نبود، اما به هر صورت باید قبول کنیم که اکثر کمانداران برای نخستین بار بود که بازیهای آسیایی را تجربه می‌کردند و از همه مهمتر این که برای اولین بار در استیچ تیر می‌زدند و همین مساله سبب شد تا دچار استرس شده و تحت تاثیر جو مسابقات قرار بگیرند.

وی گفت: اکثر کمانداران چون برای اولین بار در زمین فینال رقابت می‌کردند، در رقابت برابر چین تحت تاثیر جو مسابقات قرار گرفتند. به اعتقاد من برای عملکرد بهتر کمانداران در تورنمنت آینده بهتر است در سایت تخصصی تیروکمان زمین فینال برای کمانداران طراحی شود تا شرایط مسابقات قبل از تورنمنت‌های مهم برای آنها شبیه‌سازی شود.

عضو تیم ملی ریکرو مردان خاطرنشان کرد: مدت دو ماه است که به اردوی تیم ملی تیروکمان اضافه شدم و در طی این مدت تنها به مسابقه‌های آسیایی چین تایپه اعزام شدم و تمرین زیادی با تیم ملی نداشتم، بنابراین نمی‌توانستم انتظار اتفاق خارق‌العاده‌ای از خودم در بازی‌های آسیایی جاکارتا داشته باشم. به هر صورت اگر بخواهیم سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را در ریکرو تیمی کسب کنیم باید در فرصت ۹ ماهی که تا شروع مسابقه‌های جهانی هلند باقی مانده است، از همین الان تیم ملی استارت کار را بزند تا بتوانیم در بخش تیمی سهمیه را در مسابقه‌های جهانی کسب کنیم.

وزیری افزود: در حال حاضر شرایط تیم‌ها به گونه‌ای است که چه در بخش ریکرو و چه کامپوند رکوردهای بالایی را در جهان به ثبت می‌رسانند. ما حتی در این دوره از بازی‌هایی آسیایی در بخش کامپوند که همیشه قهرمان بودیم نتوانستیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. البته معتقدم باید از طرف مدیران ورزشی و مدیریت برنامه‌ریزی خوبی برای کمانداران صورت بگیرد و امکانات قابل توجهی به ورزشکاران اختصاص داده شود. مطمئنا کشوری در کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو عملکرد موفقی خواهد داشت که از برنامه‌ریزی بهتر و امکانات خوبی برخوردار باشد.

این عضو تیم ملی ریکرو همچنین درباره عملکرد ضعیف در میکس تیم، گفت: در میکس تنها تیم قهرمان می‌توانست سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را به خود اختصاص دهد و واقعا غیرمنطقی بود که ما فکر کنیم در بازی‌های آسیایی جاکارتا می‌توانستیم طلای میکس تیم را کسب کنیم تا موفق به کسب سهمیه شویم. ما باید برنامه‌ریزی خوب و سرمایه‌گذاری بهتری روی کمانداران انجام دهیم تا بتوانیم به موفقیت فکر کنیم. البته نمی‌توان فدراسیون فعلی را مقصر قلمداد داد زیرا این فدراسیون مدت دو ماه است تشکیل شده و ارزیابی درباره فدراسیون کنونی کار درستی نیست. البته معتقدم تا به الان برنامه‌ریزی خوبی برای تیم ملی تیروکمان صورت نگرفته و ما از لیگ پویایی برخوردار نبودیم و اردوهای تیم ملی به صورت مقطعی برگزار می‌شد. ما حتی از حداقل امکانات از جمله ماساژور، روانشناس و تغذیه برخوردار نیستیم و ورزشکاران از شرایط معیشتی خوبی برخوردار نیستند، چطور می‌توانیم انتظار داشته باشیم با این شرایط بهترین نتایج را در بازی‌های آسیایی کسب می‌کردیم. اگر می‌خواهیم در هلند سهمیه تیمی را کسب کنیم باید حداقل‌ها برای کمانداران فراهم شود.

وزیری با بیان اینکه از عملکرد خود در مرحله مقدماتی بازی‌های آسیایی جاکارتا راضی نبودم، ادامه داد: در این بازی‌ها به دلیل اینکه بار سنگین مسوولیت را بر دوش خود احساس می‌کردم نتوانستم عملکرد قابل توجهی داشته باشم. انتظاری که وزیر ورزش و رییس کمیته ملی ا لمپیک از ما در بازی‌های آسیایی جاکارتا داشت روی دوش من سنگینی می‌کرد و همین امر سبب شد تا نتوانیم عملکرد خوبی را از خود ارائه دهیم. قطعا اگر زودتر به تیم ملی اضافه می‌شدم شاید شرایط بهتری در بازی‌های آسیایی جاکارتا داشتم. به هر صورت باید فرصت را تا کسب سهمیه المپیک از دست ندهیم و فدراسیون از هم‌اکنون باید با برنامه‌ریزی وسیع و هدفمند بتواند کمانداران را برای مسابقه‌های جهانی هلند که خرداد سال آینده برگزار می‌شود، آماده کند.

وی در پاسخ به این پرسش که برنامه شما برای آینده چیست و آیا در تیم ملی خواهید ماند یا خیر؟ اظهار کرد: هنوز برنامه من برای ماندن در تیم ملی مشخص نیست و تصمیمی برای ادامه فعالیت در تیروکمان ندارم و باید شرایط را ارزیابی کنم. مهم شرایطی است که فدراسیون قرار است برای کمانداران فراهم کند. من اگر احساس کنم نمی‌توانم به تیم ملی کمک کنم قطعا ادامه نخواهم داد. همه این‌ها بستگی به برنامه‌ریزی فدراسیون دارد و شرایطی که برای ورزشکاران در آینده فراهم خواهد شد. اگر شرایط به خوبی فراهم شود در آن زمان تصمیم خواهم گرفت که در خدمت تیم ملی باشم یا خیر.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.