درمان نوعی از سرطان با استفاده از نانوذرات
ممکن است جراحان بتوانند با استفاده از یک روش جدید، تومور را از بدن خارج کنند و پس از آن، نانوذراتی که وظیفه آنها، حمله به سلولهای سرطانی باقیمانده است، در بدن قرار دهند.
"گلیوما" (Glioma)، نوعی سرطان مغز است که معمولا با خارج کردن مقداری از تومور و سپس پرتودرمانی، معالجه میشود. با این نوع درمان، بیماران تا حدود 10 سال زنده میمانند اما تومورها دوباره بازمیگردند.
گروهی از پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"(MIT)، امیدوارند که با رساندن مستقیم دارو به مغز، بتوانند طول عمر بیماران مبتلا به گلیوما را افزایش دهند. این دارو، جهش ناشی از این بیماری را در بیماران مبتلا به گلیوما هدف قرار میدهد. این جهش معمولا در بیماران مبتلا به گلیوما که بزرگسالان زیر 45 سال هستند، دیده میشود. پژوهشگران، روشی برای بررسی سریع جهش در طول جراحی مغز و امکان قرار دادن نانوذراتی که دارو را منتشر میکنند، ابداع کردهاند.
"جیووانی تراورسو"(Giovanni Traverso)، از پژوهشگران "مؤسسه پژوهش تلفیقی سرطان دیوید اچ. کوک"(CCR/KI) دانشگاه ام.آی.تی و از نویسندگان این پژوهش گفت: ما برای ارائه یک درمان موثر، باید بیماری و جهش ناشی از آن را به سرعت تشخیص دهیم تا به درمان خاص آن کمک کنیم.
همچنین، پژوهشگران تلاش میکنند روشهایی برای شناسایی و هدف قرار دادن جهشهای دیگر بیماری گلیوما و انواع دیگر تومورهای مغزی ابداع کنند.
"گانش شانکار"(Ganesh Shankar)، از متخصصان اعصاب بیمارستان عمومی ماساچوست گفت: این پژوهش، امکان اصلاح راهبرد جدید ما را از طریق به کارگیری درمانهای مولکولی که سلولهای تومور را براساس آسیبپذیری آنها مورد هدف قرار میدهند، فراهم میکند.
این پژوهش، در مجله " Proceedings of the National Academy of Sciences" به چاپ رسید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر