در این گزارش آمده است:

گورستان بهشت زهرا در مقابل دریافت ۲۶۰ تومان برای کلیه مخارج و تشریفات کفن و دفن مرده، ضرر می‌دهد.

امروز آقای توسلی مدیرعامل گورستان بهشت زهرا به خبرنگار ما گفت: اگر پولی که ما از بابت ساختن مقبره دریافت می‌کنیم، نباشد، سازمان بهشت زهرا به هیچ‌وجه نمی‌تواند کار خود را ادامه دهد، زیرا ۲۶۰ تومان پولی که ما برای انجام کلیه خدمات و تشریفات یک مرده دریافت می‌کنیم، رقمی کمتر از هزینه واقعی کفن و دفن است. در این میان بهشت‌زهرا برای ساختمان هر مقبره ۳۰ هزار تومان دریافت می‌کند که هزینه ساختمان هر مقبره حدود ۲۰ هزار تومان بیشتر تمام نمی‌شود و رقم مازاد این مبلغ موجب گردیده که سازمان بهشت‌زهرا بتواند روی پای خود بایستد.

آقای توسلی اضافه کرد: تا سال پیش شهرداری پایتخت سالانه مبلغی به ما پرداخت می‌کرد ولی امسال کمک شهرداری نیز قطع شده است و اصولاً کمک پولی شهرداری برای سازمان بهشت‌زهرا جایز نیست. بنابر این باید برای دوام این سازمان مبلغی بابت نگهداری و مرمت قبور از صاحبان اموات دریافت شود.

خبرنگار ما در گزارش خود اضافه کرده است: سازمان بهشت‌زهرا برای خرید ۲۰ دستگاه آمبولانس که قرارداد آن را مدتی پیش منعقد کرده است، اعتباری به میزان یک میلیون تومان در اختیار دارد که از مجموع مبلغ قرارداد ۳۰۰ هزارتومان دیگر کسر اعتبار دارد.

گورستان بهشت‌زهرا از تاریخ مرداد ماه سال ۱۳۴۹ مورد استفاده قرار گرفته است. در این مدت ۴۹۰۷۲ نفر فوت شده‌اند که از این تعداد ۱۶۴۸۷مرد و ۱۱۴۸۳ نفر زن و ۲۱۱۰۷ کودک از ۱۲ سال به پایین بوده است و جمعاً تعداد ۴۰۳۶۱ مرده در گورستان بهشت زهرا دفن شده‌اند. تعداد مقبره‌های ساخته شده در بهشت زهرا ۱۸۰ باب می‌باشد که گنجایش دفن ۲۶ مرده را دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.