روایت نماینده دلواپس از تماس تلفنی روحانی با وزیر اطلاعات درباره ادمین های کانال های تلگرامی /باید امروز به رییسجمهور برای تغییر کابینه کمک کنیم
جواد کریمی قدوسی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) به نمایندگی از دو نماینده مجلس سوالی از وزیر اطلاعات در خصوص علت حمایت او از ادمینها و گروههای تلگرامی را مطرح کرد که در توضیح سوالش، گفت: این سوال باید در زمان خود مطرح میشد چون امروز دغدغه مردم ما مسائل اقتصادی است.
وی افزود: قبل از اینکه امروز این سوال را در مجلس مطرح کنیم، بنده از آقای مطهری خواستم که از طرح سوال مشابهی در این باره صرفنظر کنند تا به صورت مشترک در نامهای بیان کنیم که ما به دلیل وجود اولویتهای مهمتری از طرح این سوال انصراف میدهیم، آقای مطهری موافقت نکرد چون معتقد بود هر کدام از مسائل جای خود را دارد و باید همه مشکلات با هم حل شود.
وی افزود: با آقای حضرتی هم صحبت کردم و این درخواست را تکرار نمودم، ایشان هم موضوع را موکول به نظر آقای مطهری کرد. حال اینکه چرا بنده اصرار داشتم امروز این سوال مطرح نشود آن بود که ما امروز در مجلس بعد از ۱۵ روز حضور در حوزههای انتخابیه آمدیم و از نزدیک گرفتاریهای مردم، اقشار مختلف و کسبه بازار را دیدیم که چه مشکلات و گرفتاریهایی دارند، آنها انتظارشان ورود مجلس به این مسائل است.
نماینده مشهد خاطرنشان کرد: یک ماه گذشته همه دیدیم که چه تجمعی مقابل مجلس ایجاد شد، این تجمع هم بار دیگر امروز تکرار شد و عدهای نگرانیهایی را مطرح کردند اما در دست یک نفر از آنها دست نوشتهای نبود که در آن دغدغه رفع حصر، دستگیری چند ادمین و یا تعطیلی یک یا دو روزنامه باشد، همه شعارها و خواستهها ناشی از رفع گرفتاریها و مشکلات مردم است. در حالیکه همه ما به این مشکلات اذعان داریم باز نمیدانم چه اصراری وجود دارد که در توئیتها از رفع حصر صحبت میشود، به جای این مسائل باید تصمیمگیری اساسی برای حل مشکلات کشور صورت گیرد، مشکلی همچون ارز و یا خروج ذخایر طلا که باعث افزایش قیمت آن شده است.
کریمی قدوسی ادامه داد: ما باید امروز به رییسجمهور برای تغییر کابینه کمک کنیم تا تیم جهادی را تشکیل دهد، بحث استیضاح رییسجمهور نباشد که بگوییم او فردی فاشیست است، امروز نگرانی مردم رفتن زنان به استادیوم و امثالهم نیست.
کریمی قدوسی در بخش دیگری از صحبتهایش بعد از توضیحات وزیر اطلاعات، گفت: انتظار مردم از وزارت اطلاعات برقراری امنیت در کشور از طریق جلوگیری از نفوذیها و سرویسهای جاسوسی است که این چتر امنیتی همواره روی سر ملت کامل باشد تا خللی در آن به وجود نیاید.
وی افزود: در این بین سوالاتی درباره عملکرد وزارت اطلاعات به وجود میآید، مهمتر از همه آن است که چرا به مجلس حمله شد و ۱۶ نفر به شهادت رسیدند، مگر آن نیست که دشمن همواره تلاش کرده چتر امنیتی نظام را از سر ملت جمع کند، خاطرمان نمیرود قتلهای زنجیرهای را در دولتهای گذشته با همین هدف طراحی کردند که به چتر امنیتی خلل وارد کنند، روزی عملکرد نیروی انتظامی و روزی دیگر سپاه را مورد هدف قرار میدهند تا ارکان عظیم دفاعی نظام را زیر سوال ببرند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مدعی شد: در طول ۴۰ سال گذشته به جز دو مرحله شاهد بودیم که این چتر امنیتی کاملا برقرار بود، مورد اول در زمان وزارت اطلاعات آقای یونسی بود که منافقان دست به خمپارهزنی میکردند، در اتوبان همت خمپاره گذاشتند تا وزارت اطلاعات را مورد هدف قرار دهند. مورد دوم مربوط به وزارت اطلاعات آقای علوی است که سال گذشته حمله به مجلس شد، سربازان گمنام همان سربازان گمنام هستند اما ببینید وقتی وزرا عوض میشوند چه اتفاقی میافتد.
وی اشاره به وضعیت فضای مجازی، گفت: در هیچ کشوری فضای مجازی اینطور یله و رها نیست که هر چه خواستند حمله کردند و از پهنای باند ۷۰ درصدی کشور استفاده کنند، بعد که ۱۰ ادمین با اتهاماتی دستگیر میشوند شروع به هجمه به دستگاه قضایی و سپاه میکنند، اتهامات این ادمینها داشتن عناوین مجرمانهای همچون شایعهپراکنی، سیاهنمایی، تخریب شورای نگهبان، حمایت بیپروا از سران فتنه، تحریک افکار عمومی، ایجاد ناآرامی خیابانی، انعکاس اخبار کذب و انتشار مطالب ضد دین بود.
کریمی قدوسی با اشاره به صحبتهای وزیر اطلاعات گفت: طبق مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه ششم قرار بود سازمان اطلاعات سپاه به نمایندگان پاسخگو باشد که آن را حذف کردیم، ای کاش اکنون چنین قانونی وجود داشت که آقای طائب امروز در مجلس میآمد و مستندات را درباره این ادمینها بیان میکرد پس نگویید که چرا شفافسازی نمیکنند؟
وی با بیان اینکه شرح وظایف سازمان اطلاعات سپاه معین است، گفت: این وزارتخانه در مقابله با نفوذیها، دو تابعیتیها و بسیاری از امور دیگر وظیفه دارد همانطور که وزارت اطلاعات نیز وظیفه دارد. مثلا در قانون احزاب ورود سپاه به موضوع مظنونان به جاسوسی تصریح شده است، امروز نظام از مواردی همچون روزنامههای زنجیرهای ضربه میخورد که با پول بیتالمال ارتزاق میکنند اما به دنبال جان هم انداختن نمایندگان یا ارکان نظام هستند، تیترهایشان از آن طرف آب میآید و میخواهند کشور را به هم بریزند. سپاه وظیفه ورود به این موارد را دارد همانطور که وزارت اطلاعات دارد.
این نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به اقدامات وزیر اطلاعات بعد از دستگیری ادمینهای کانالهای تلگرامی، گفت: آقای علوی کار اشتباهی را بعد از دستگیری ادمینها انجام داد، بعد از دستگیری آقای روحانی به ایشان زنگ میزند و علت دستگیریها را جویا میشود، آقای علوی اظهار میکند که هیچگونه عنوان مجرمانهای متوجه این افراد نیست، اظهارنظر کاملا غیرمسئولانه و اشتباه که بر اساس این تحلیل رییسجمهور آن را در نشست خبری مطرح میکند، این باعث میشود رییسجمهور موضعگیری علیه قوه قضاییه کند که دو قطبی شدیدی بین قوای مجریه و قضاییه به وجود آید، همیشه اختلاف نظر وجود داشته اما در شورای محرمانه اختلافات حل میشد و رسانهای نمیشد پس اقای علوی نباید آن را رسانهای میکرد، این روند در کشورهای دیگر هم وجود دارد که اجازه نمیدهند سرویسهای امنیتی مقابل هم باشند.
وی خاطرنشان کرد: دستگیری ادمینهای تلگرامی بر اساس تشخیص قوه قضاییه بوده است، پیگیریهای آقای علوی مشخص است اما سوال این است که چرا اقتدار نظام را صرف چند ادمین کردند، همان زمان با ۵۰ ادمین جریان خاص جلسهای با حضور وزیر ورزش گذاشته شد که این دیگر نام کار فراجناحی ندارد، اکنون همچنین شنیدهایم که برای ۱۶ استاندار و ۳۰ فرماندار کیفرخواست صادر شده که نشان از چنین فضایی دارد.
کریمیقدوسی در پایان گفت: بعد از موضوع FATF، مردم در برخی استانها پیامکهایی به نمایندگان زدند و دغدغههایشان را مطرح کردند اما بعد دیدید که چطور با آن برخورد شد و از آن طرف کاری برای برخورد با گروههای منحرف خونریز نمیشود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر