یونهاپ گزارش داد، این قانون برای اولین بار در سال ۲۰۰۴ و در دولت جورج بوش پسر تصویب شده بود و تا سال ۲۰۲۲ میلادی قابلیت اجرایی خواهد داشت. روسای جمهور آمریکا باید برای تداوم اجرایی بودن این قانون، آن را امضا کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای که توسط کاخ سفید منتشر شده، گفت: هدف این قانون حمایت از آزادی و حقوق بشر در کره شمالی است.

این قانون خواستار تامین کمک مالی برای گروه‌هایی است که از طریق یو اس بی، کارت حافظه (SD card)، صوت، نرم‌افزارهای پخش صدا و تصویر، تلفن‌های همراه و دیگر تجهیزات ارتباطاتی به پخش و انتشار اطلاعات خارجی در داخل کره شمالی کمک می‌کنند.

این قانون همچنین وزارت خارجه آمریکا را ملزم می‌سازد تا برنامه‌ها برای ارتقا مواردی که از طریق این وسایل ارتباطاتی پخش می‌شوند از جمله موزیک‌های آمریکایی و کره‌ جنوبی، برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های که در بین مردم کره شمالی محبوب هستند را به کنگره گزارش دهند.

امضای این قانون در حالی صورت گرفت که آمریکا و کره شمالی برای از میان برداشتن برنامه تسلیحات اتمی پیونگ یانگ به دنبال نشست تاریخی ماه گذشته دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در سنگاپور در حال مذاکره هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.