سناریوی هالیوودی سرقت اسناد هسته ای ایران
روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه گزارشی منتشر کرد و در آن مدعی شد که عوامل موساد در شب ۳۱ ژانویه به یک انبار در منطقهای صنعتی در تهران نفوذ کردند و توانستند با دستیابی به بیش از ۵۰ هزار برگه و ۱۶۳ سی دی مربوط به فعالیتهای هستهای گذشته ایران پیش از رسیدن کارکنان، انبار پایتخت ایران را به همراه اسناد مسروقه ترک کنند. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه آوریل مدعی شد که به اسنادی دست پیدا کرده که نشان میدهد ایران در گذشته فعالیتهای هستهای نظامی داشته و پس از حصول توافق نیز از آنها دست نکشیده است.
درباره این فیلمنامه هالیوودی که بعید نیست بزودی فیلمی هم بر اساس آن ساخته شود؛ ملاحظاتی مطرح می شود؛
این گزارش چنان دقیق شرح عملیات جاسوسی ادعایی عوامل موساد را تشریح می کند که خواننده احساس می کند مشغول خواندن یک سناریوی فیلم های هالیوودی است. از جمله اشاره می کند؛ این جاسوسها شش ساعت و 29 دقیقه زمان صرف کردند تا بتوانند با از کار انداختن آژیرهای انبار، عبور از دو درب و باز کردن چندین گاو صندوق به این اسناد ادعایی دست یابند و سپس از ایران فرار کنند و داستان را با تاکید بر اینکه عوامل موساد ابزار جوشکاری در اختیار داشتند که دمای حدود 2 هزار درجه سیلسیوس داشته و از طریق آنها تواسته بودند گاو صندوقهای انبار را باز کنند و در پایان شب با در دست داشتن حدود نیم تن سند محرمانه شامل هزاران برگه مکتوب و سی دی حاوی فایل، ویدئو و طرح از شهر بگریزند.
فیلمنامه در صدد القای این نکته به خوانندگان است که فضای امنیتی کشور بسیار آسیب پذیر است به نحوی که این عوامل با خیال راحت هم مکان این اسناد را شناسایی و هم بدون هیچگونه خطری چند ساعت در محل نگهداری اسناد حضور یافته اند.
این داستان همچنین در صدد القای این نکته است که موساد در ایران عوامل زیادی را در اختیار دارد که هم در شناسایی و هم در تخلیه سریع اسنادی به وزن 500 کیلو گرم و انتقال آنها در شب عملیات به خارج از کشور آنها را یاری کرده اند و این به معنی آن است که رخنه های امنیتی در کشور بسیار زیاد است.
رژیم صهیونیستی با توجه چالش های داخلی و خصوصا انتقاداتی که از سوی جامعه صهیونیستی و جریان های سیاسی در خصوص ناتوانی آنها در تامین امنیت جامعه صهیونیستی وارد است؛ تلاش دارند با استفاده از این فیلمنامه ساختار های اطلاعاتی و امنیتی خود را قدرتمند نشان دهند که مقتدرانه در ساختار امنیتی قویترین کشور منطقه نفوذ کرده اند. خصوصا که رژیم صهیونیستی سال ها است نبرد های امنیتی را به اعضای محور مقاومت باخته است. انتشار اطلاعات پهباد ها و آواکس های صهیونیستی که مقدمات ترور رفیق حریری نخست وزیر اسبق لبنان را بررسی می کردند از سوی حزب الله لبنان و نیز لو رفتن چندین تیم جاسوسی این رژیم در لبنان و سوریه حتی نفوذ حزب الله به سر فرماندهی ارتش صهیونیستی در شمال فلسطین از جمله این شکست ها محسوب می شود.
این داستان در زمانی مطرح می شود که ساختارهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران شامل وزارت اطلاعات، ارتش و سپاه با اشراف کامل اطلاعاتی بر تحرکات نیروهای امریکایی و اسرائیلی و نفوذ در فرماندهی ائتلاف ادعایی ضد تروریستی امریکا در عراق و سوریه ضعف قوی ترین ارتش جهان را آشکار و اقتدار و توانمندی خود را بر ساختارهای امنیتی در کل منطقه تحمیل کرده است.
برخی تلاش دارند داستان پردازی در باره این اسناد را زمینه سازی برای حمله به ایران جلوه دهند. همانگونه که در باره عراق انجام داده و پس از آن به بهانه اسناد دروغینی که دلالت بر سلاح های شیمایی عراق داشت به این کشور حمله کردند. اما این نگاه صرفا یک جنگ روانی برای افزایش هزینه های امنیتی ایران است. ایران نه شرایط افغانستان را دارد که فاقد یک حکومت مرکزی قدرتمند بود و یک گروه شبه نظامی به نام طالبان پایتخت و برخی استان ها را اشغال کرده بود و اقوام دیگر در حال مبارزه با آن بودند و این فرصتی برای اشغال افغانستان برای امریکا فراهم کرد. همچنین ایران عراق دوره صدام حسین و حزب بعث نیست که شمال جنوب کشور با دولت مرکزی درگیر بودند و هنگام حمله امریکا به عراق از دولت ظالم حمایت نکردند.
در ایران یک نظام بر اساس اراده مردمی شکل گرفته است و دولت فعلی آن هم بر اساس بیش از 40 میلیون آراء مردمی تشکیل شده است. همچنین ساختار نظامی و اطلاعاتی کشور بسیار قوی است و به عنوان یک قدرت مقتدر در سطح منطقه مطرح است و این در حالی است که حوزه های نفوذ آن بسیار فراتر از مرزهای جغرافیایی آن گسترده شده است و اینک محور مقاومت ارتشی دارد که تنها یک بخش کوچک آن از قوی ترین ارتش های منطقه برتر است.
بر این اساس فکر حمله به ایران هم برای صاحب آن فکر خطرناک و پر هزینه خواهد بود. بنابر این باید گفت کسانی که از این بازی ها و داستان سرایی ها متاثر می شوند یا عامدانه در راستای اهداف امریکا و اسرائیل برای تشویش افکار عمومی و ناامن سازی روانی جامعه حرکت می کنند و یا حماقت در انها جایگاه رفیعی دارد.
گفتنی است روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه گزارشی منتشر کرد و در آن مدعی شد که عوامل موساد در شب 31 ژانویه به یک انبار در منطقهای صنعتی در تهران نفوذ کردند و توانستند با دستیابی به بیش از 50 هزار برگه و 163 سی دی مربوط به فعالیتهای هستهای گذشته ایران پیش از رسیدن کارکنان انبار پایتخت ایران را به همراه اسناد مسروقه ترک کنند.
در این گزارش ادعا شده است که این جاسوسها شش ساعت و 29 دقیقه زمان صرف کردند تا بتواننند با از کار انداختن آژیرهای انبار، عبور از دو درب و باز کردن چندین گاو صندوق به این اسناد ادعایی دست یابند و سپس از ایران فرار کنند.
بنابر ادعای این گزارش عوامل موساد ابزار جوشکاری در اختیار داشتند که دمای حدود 2 هزار درجه سیلسیوس داشته و از طریق آنها تواسته بودند گاو صندوقهای انبار را باز کنند و در پایان شب با در دست داشتن حدود نیم تن سند محرمانه شامل هزاران برگه مکتوب و سی دی حاوی فایل، ویدئو و طرح از شهر بگریزند.
نیویورک تایمز در ادامه ادعا کرده است که ایرانیها پس از حصول توافق هستهای با قدرتهای جهانی در ژوئیه 2015 شروع به جمع آوری و ذخیره این اسناد از سراسر کشور در انبار مذکور کردند و در ساعات شب برای اینکه جلب توجه نکند هیچ نگهبانی از این انبار محافظت نمیکرده است .
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه آوریل مدعی شد که به اسنادی دست پیدا کرده که نشان میدهد ایران در گذشته فعالیتهای هستهای نظامی داشته و پس از حصول توافق نیز از آنها دست نکشیده است.
گزارش نیویورک تایمز نیز بر اساس اطلاعاتی است که اسرائیل در روزهای اخیر در اختیار رسانهها قرار داده بود و این اسناد شامل جزییاتی از اسناد مسروقه ادعایی نتانیاهو بوده است .
در گزارش نیویورک تایمز همچنین ادعا شده است که مقامات صهیونیستی می گویند که تهران از پاکستان و دیگر کارشناسان خارجی کمکهایی در خصوص برنامه هستهایاش دریافت کرده است .
همچنین روزنامه واشنگتن پست در گزارشی دیگر مدعی شده است که ایران در زمان اجرای پروژه آماد که 15 سال پیش متوقف شده است در آستانه دستیابی به فناوری کلید ساخت بمب هسته ای قرار داشته است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با انتشار این دو گزارش تصریح کرد که جزییات جدید منتشر شده ثابت نمیکند که ایران به توافق هستهای سال 2015 پایبند نبوده است.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشتر در واکنش به ادعاهای بیاساس نتانیاهو در مورد برنامه مخفی ایران برای ساخت سلاح هستهای در پیامی توییتری این ادعاها را برنامهای از پیش تعیین شده و برای تاثیر بر ادامه حیات برجام دانست.
وزیر امور خارجه با چوپان دروغگو نامیدن نتانیاهو نوشت: ترامپ برای فسخ برجام متوسل به اتهامات کهنهای شده که آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیشتر به آنها رسیدگی کرده است.
مقامات کشورمان همواره ضمن رد این ادعاها تاکید کردهاند که ایران هرگز به دنبال دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هستهای نبوده است و بمب اتم هیچ جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد. در همین راستا آژانس بینالمللی انرژی اتمی در آخرین ارزیابی خود از مسائل باقی مانده درباره فعالیتهای هستهای ایران که گزارش مربوطهاش پیش از اجرای برجام منتشر شد تایید کرد که هیچگونه شواهدی دال بر وجود جنبههای نظامی در برنامه هستهای ایران وجود ندارد.
شایان ذکر است سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری قدس (قدسنا) در خصوص مجموعه اقدامات دستگاه دیپلماسی نسبت به فضاسازی رسانه های آمریکایی مبنی بر سرقت اسناد ادعایی پرونده هسته ای ایران توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: یک جنگ روانی علیه ایران به صور مختلف در حال اجرا است. باید نسبت به اهداف امریکا، رژیم صیهونیستی و برخی از کشورهای مختلف توجه داشت. اگر اخبار کذب یک ماهه گذشته را لیست کنیم، یک لیست طویلی خواهد شد که به دنبال ایجاد شکاف در روابط ایران با کشورهای مختلف هستند.
در حالی صهیونیست ها مدعی سرقت اسناد هسته ای ایران هستند که رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادهاند دادگاه یک وزیر سابق این رژیم که به جاسوسی برای ایران متهم شده در قدس اشغالی برگزار می شود. در کیفر خواست تنظیم شده علیه «گونن سگو»، او به کمک به دشمن در زمان جنگ، جاسوسی و انتقال اطلاعات محرمانه به دشمن متهم شده است.
بر اساس این گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتض نوشته جزئیات پرونده «سگو» به دستور قاضی غیرقابل انتشار در رسانهها است، اما او به موجب مفاد قابل انتشار به انتقال «دهها گزارش» به طرفهای ایرانی با هدف لطمه زدن به امنیت داخلی رژیم صهیونیستی متهم شده است.
در کیفرخواست مطرحشده علیه این وزیر صهیونیست، وی به کار برای دستگاههای اطلاعاتی ایران از سال 2012 متهم شده است. گفته میشود او آگاه بوده که این اطلاعات به ایران کمک کرده و به رژیم صهیونیستی لطمه وارد میکند.
هاآرتض ادعا کرده «سگو» حتی برای دیدار با مقامهای اطلاعاتی ایران به این کشور سفر کرده و اطلاعاتی را درباره رژیم صهیونیستی در اختیار آنها قرار داده است. مطابق کیفرخواست، اطلاعاتی که او در اختیار طرفهای ایرانی قرار داده مواردی بوده که او از دوران خدمتش به عنوان وزیر انرژی اسرائیل در اختیار داشته است.
مطابق ادعاها، او همچنین به طرفهای ایرانی برای مکانیابی پایگاهها و موسسات کلیدی مربوط به وزارت جنگ رژیم صهونیستی و شناسایی مقامهای اطلاعاتی این رژیم کمک کرده است.
«سگو» یکی از اعضای کنست رژیم صهیونیستی است که بین سالهای 1992 تا 1995 وزیر انرژی این رژیم بوده است. دادگاهی در قدس اشغالی او را به جاسوسی علیه اسرائیل و کمک به دشمن در زمان جنگ متهم کرده است.
شایان ذکر است است وی پیش از این هم پس از متهم شدن در سال 2005 به قاچاق قرص اکستازی به اسرائیل و جعل گذرنامه به تحمل 5 سال حبس محکوم شده بود.
گفتنی است پایگاه خبری عکا طی روزهای گذشته، به قلم «یوسی میلمان» تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی معاریو در واکنش به بازداشت گونن سگو به اتهام جاسوسی برای ایران در این روزنامه نوشت: وزیر سابق اسرائیل تنها جاسوس در اسرائیل نبوده که به سازمان های اطلاعاتی ایران خدمت می کرده است، وی برای به خدمت گرفتن اسرائیلی های دیگر به عنوان جاسوس تلاش کرده است، اما آنچه تا کنون متوجه شده ایم این است که اطلاعات ایران در جاسوس نمودن یک وزیر سابق اسرائیل موفق شده است.
افتضاح امنیتی وزیر سگو حلقه ای جدید از سلسله موفقیت هایی است که اطلاعات ایران علیه اسرائیل به آن دست یافته است چرا که آنها توانسته اند سازمان های فلسطینی را علیه اسرائیل به خدمت خود در آورند و در نهایت از یک وزیر اسرائیلی نیز در راستای منافع اطلاعاتی خود استفاده نمودند.
اسرائیل اولین هدف فعالیت های اطلاعات ایران قرار دارد اما ایرانی ها فعالیت های خود علیه اسرائیل را تنها در اقدامات اطلاعاتی و جمع آوری اطلاعات متمرکز نکرده و در زمینه انجام عملیات و اتحاد با دیگر گروه ها مانند حزب الله و حماس اقدام کرده است.
علاوه بر آن سازمان های اطلاعاتی ایران برای جمع آوری اطلاعات از اهداف اسرائیلی و یهودی در کشورهای جهان مانند سفارت ها، کنسولگری ها، کنیسه ها، اقلیت های یهودی در اورپا تلاش کرده و به دنبال هر گونه اطلاعاتی است که بتوان از آنها برای انجام عملیات انتقام جویانه استفاده نماید.
این فعالیت ها موفقیت های زیادی را در پی داشته است که مهمترین آنها استخدام تعدادی از اسرائیلی ها برای جاسوسی از اسرائیل به نفع ایران از جمله عرب ها و یهودی ها بوده است.
برخی از این افراد عبارتند از: 1- هرتسل راد که در سال 1995 به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت و محاکمه گردید 2- ناحوم منبر تاجر اسرائیلی که با همین اتهام در سال 1997 بازداشت شد 4- یتسحاق بریگیر یهودی حریدی که در سال 2013 بازداشت شد 5- محمد محارمه فلسطینی از اهالی الخلیل که به اتهام جاسوسی برای ایران در سال 2017 بازداشت و محاکمه شد 6- وزیر سگو که در سال 2018 بازداشت شد.
اما مهمترین موفقیت ایران علیه اسرائیل در زمینه فعالیت های نظامی است که توانسته سازمان های نظامی مانند حزب الله و حماس را با پول و سلاح حمایت کند تا علیه اسرائیل اقدام نظامی انجام دهند.
جاسوسی سگو به تنهایی می تواند ضربه ای مهلک به سازمان های اطلاعاتی اسرائیل و موفقیتی برای سازمان های اطلاعاتی ایران در عرصه مبارزه با اسرائیل به شمار آید. بنابراین تلاش شاباک برای به حداقل رساندن خسارت های جاسوسی سگو به نفع ایران تلاشی بیهوده برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی اطلاعاتی خود می باشد.
لازم به ذکر است گونن سگو که در دهه 90 میلادی در دولت اسحاق رابین وزیر انرژی و زیرساخت های اسرائیل بوده است دو روز پیش خبرهایی مربوط به بازداشت وی توسط شاباک به اتهام جاسوسی برای ایران منتشر شد. بر اساس گزارشات رسانه های صهیونیستی این وزیر سابق اسرائیل از سال 2012 تاکنون با مقامات اطلاعاتی ایران در رابطه بوده و دو بار به ایران سفر کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر