سردار جعفری: توان افزایش برد موشکها را داریم
سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه صبح امروز(سه شنبه) در همایش بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: باید بدانیم استاد تراز انقلاب در کجا ساخته می شود؟ قطعا چنین استادی باید بداند در یکی از عرصههای جهادی غیر جهد علمی باید حضور داشته باشد مانند شهید چمران که در این عرصه حضور داشتند.
وی افزود: عرصه جهاد برای اساتید بسیجی در داخل کشور است برای ساختن جامعه که به شدت نیاز به تلاش و مجاهدت علمی اساتید بسیجی، هم در عرصههای علمی و اجتماعی است که این موضوع خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامی هم است. ما در عرصه علوم انسانی - اسلامی ضعف داریم که اساتید بسیجی باید در این عرصه نیز اقدام کنند.
فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی در چهلمین سال خودش قرار دارد که چهل سال مقاومت دستاورد کمی نیست. آنهم با این همه ابر قدرتهای سیاسی و مالی و نظامی حفظ انقلاب به یک معجزه شبیه است. رهبر انقلاب عمر انقلاب را به پنج مرحله تقسیم کردند که اکنون ما در مرحله سوم هستیم. مرحله اول پیروزی انقلاب بود و مرحله دوم تثبیت نظام اسلامی بود که چهل سال طول کشید و ما از آن گذر کردیم. مراحل بعدی اسلامی شدن دستگاههای نظام و جامعه است.
وی ادامه داد: در همین مرحله تثبیت نظام، دستاوردهای بسیار بزرگی داشتیم. این همه عزت و اقتدار و توسعه انقلاب در منطقه و جهان و پیامدهای آن دستاوردهای بزرگی است که در همین مرحله بدست آمده است. پیروزیهای بزرگینصیب انقلاب اسلامی شده است مانند پیروزیهایی که ملتهای عراق و لبنان و سوریه در تبعیت از انقلاب اسلامی بدست آوردند. در یمن هم پیروزی نزدیک است و این روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف عربی و کشورهای غربی در الحدیده هستید و در آینده نزدیکشاهد پیروزی ملت یمن خواهیم بود
فرمانده سپاه تصریح کرد: از لحاظ علمی توان افزایش برد موشکها را داریم ولی فعلا سیاست ما افزایش برد موشک ها نیست زیرا در هیمن برد ۲۰۰۰ کلیومتری بسیاری از اهداف است استراتژیک دشمنان قرار دارد که همین برد امنیت ج ا ا را فراهم می کند
اساتید بسیجی باید با نیروی مضاعف علم را در جامعه نشان دهند
ایلنا نوشت:
همچنین مهدی چمران در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا بیان کرد: شهید چمران با ترکش خمپارهای در منطقه سوسنگرد به همراه دو تن از یارانشان به ملکوت اعلا پیوست و خوشحالیم که اساتید در این روز گردهم جمع میشوند و یاد او را گرامی میدارند. آنچه بچهها در جنگ انجام دادند، پانزده تا هفتاد ساله بودند و شاید همه آنها استاد نبودند اما حضور داشتند و استادانه کار کردند.
وی با بیان اینکه اساتید بسیجی باید با نیروی مضاعف علم را در جامعه نشان دهند، یادآور شد: اساتید در زمان جنگ وقتی می فتند ما میخواهیم به جبهه بیاییم، شهید چمران میگفت ولی من برای شما اساتید از تفنگ به دست گرفتن راه بهتری دارم که آن راه استفاده از علم آنها در کشور و جنگ بود.
این فعال سیاسی اصولگرا اضافه کرد: یک استاد با علمش میتواند روحیه بسیجی را و آن آثار علمی خود را بهتر بروز دهد. یکی از خصوصیات شهید چمران این بود که همه چیز را برای خدا میخواست و ما هم باید اینگونه باشیم.
چمران با بیان اینکه شهید چمران از دانشمندان معدود زمان خود بود و استادی خود را در جنگ و دفاع مقدس و به ویژه آزادی سوسنگرد را از او شاهد بودیم، عنوان کرد: شهید چمران علاوه بر دانشمند و رزمنده بودن یک عارف وارسته بود و خلوص و عرفان او انسان را به تعجب وا میدارد و یک سیاستمدار و مدیر و هنرمند هم بود. من دانشکده هنر بودم و او دانشکده فنی اما من به هنر و به خط او غبطه میخورم و گاهی او مرا کمک میکرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر