علی اشرف عبداله پوری حسینی افزود: با توجه به اینکه سازمان خصوصی سازی هیچ گونه ساز و کاری برای شناسایی وراث صاحبان سهام عدالت فوت شده در اختیار ندارد، رایزنی‌هایی با دفاتر پیشخوان دولت انجام شده که این دفاتر با دریافت مدارک حصر وراثت از وارثان افراد فوت شده سهام عدالت این افراد را بین وراث تقسیم کند.

وی گفت: تنها دفاتر منتخب پیشخوان دولت امکان انجام مراحل واگذاری سهام عدالت را به وراث دارد که از روز ۱۶ تیر که همان روز آغاز اجرای این طرح است این دفاتر هم از طریق دفتر مرکزی پیشخوان دولت و هم از طریق سایت سازمان خصوصی سازی معرفی می‌شود.

رئیس سازمان خصوصی سازی ضمن تاکید بر حضور تمامی وراث یا وکلای آنها در دفاتر پیشخوان دولت افزود: مدارک لازم برای دریافت سهام عدالت افراد فوت شده گواهی حصر وراثت و مدارک شناسایی تمامی وراث یا وکلای آنها با وکالت نامه محضری است.

پوری حسینی گفت: بعد از ارائه مدارک به دفاتر پیشخوان دولت، وراث می توانند با کد شبا قبلی خود حق السهم خود از سهام عدالت فرد فوت شده را بدون هیچ مشکلی دریافت کنند، ضمناً در صورت تمایل در همان دفاتر پیشخوان و هنگام ارائه مدارک وراثت ،وراث می‌توانند سهم خود را به یک یا چند نفر بخشیده و یا از دریافت آن خودداری کنند.

وی افزود: باتوجه به اینکه در حال حاضر باید سود سال ۹۶ را تقسیم کنیم، اما هنوز به دلیل عدم ارائه شماره شبا از جانب بعضی از صاحبان سهام عدالت بستن پرونده سال ۹۵ برای سازمان خصوصی سازی ممکن نیست.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: به همین دلیل کسانی که تا به امروز کد شبا خود را به سامانه سازمان خصوصی سازی معرفی نکرده‌اند، تنها تا آخر تیرماه فرصت دارند تا شماره شبا خود را اعلام کنند، چرا که از ابتدای تیرماه سایت سازمان خصوصی سازی به مدت حداقل دو هفته امکان دریافت کد شبا صاحبان سهام عدالت را نداشته و باز شدن دوباره سایت ممکن است، حتی بعد از دو هفته هم اتفاق نیفتد، به همین دلیل از هم‌وطنانی که هنوز کد شبای خود را در سامانه وارد نکرده‌اند، تقاضا داریم هر چه زودتر برای ورود به ثبت کد شبا خود اقدام کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.