حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی‌مقدم سحرگاه چهارشنبه در جمع مردم شب‌زنده‌دار شهرکرد در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در جوار شهدای گمنام، با اشاره به اهمیت و فضلیت شب‌های قدر، اظهار کرد: در این شب تقدیر مخلوقات خداوند به‌ویژه انسان رقم می‌خورد و خداوند در قرآن‌کریم از این شب‌ها  به‌عنوان بهترین شب یاد کرده و آن را برابر با هزار ماه دانسته است.

وی ادامه داد: انسان بایستی در شب‌های قدر اهتمام ویژه‌ای برای به‌دست آوردن عاقبت به‌خیری داشته باشد و از خداوند بخواهد آن‌چه مایه ضرر اوست را از او دور کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انسان اعجوبه خلقت است، خاطرنشان کرد: سایر موجودات و حتی فرشتگان در طول هزاران سال نتوانستند دست به تحولی شگرف بزنند، اما انسان در طی هزاران سال تحولات خیره‌کننده‌ای را در زمینه‌های مختلف علم، فناوری و صنعت رقم زده که این‌ها حاصل خلاقیت و قدرت خداوند است.

مصباحی‌مقدم اضافه کرد: انسان باید بداند که دستاوردهای او متعلق به خداوند است و می‌طلبد این انسان در مقابل خداوند خشوع داشته باشد، زیرا لازمه شکرگزاری در برابر این قدرت عظیمی که خداوند در اختیار او قرار داده تسلیم شدن در مقابل پروردگار است.

وی با تأکید بر اینکه انسان بایستی نشاط و کوشش خود را در راستای سعادت دنیا و آخرت به‌کار بگیرد، بیان کرد: خداوند در آیاتی از قرآن‌کریم می‌فرماید خلقت آسمان‌ها پایان نیافته است و جهان آفرینش هم‌چنان توسعه پیدا می‌کند که این آیات انسان‌هایی که به‌دنبال دست‌یابی به علوم هستند را به تفکر وا میدارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: خلقت الهی به دو روش مستقیم و غیرمستقیم صورت می‌گیرد یعنی در ابتدا انسان خلق شد و تکنولوژی‌های روز به‌دست انسان خلق شد و این بدین معناست که خداوند توانایی و ظرفیتی را در وجود انسان قرار داده که بیافریند.

مصباحی‌مقدم در ادامه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) نماد کامل بندگی در زمان خود بود، گفت: ایشان مردمی را که در ظلم مطلق به‌سر می‌بردند با روح مسیحایی خود بیدار کردند و از زیر سلطه طاغوت رهانیدند و امروز شاهدیم کشورهای استکباری توان تهدید کشورمان را ندارند زیرا امام با بندگی در مقابل خداوند قدرتی پیدا کرد که توانست در برابر ابرقدرت‌ها قیام کند.

وی اضافه کرد: انسان می‌تواند با بندگی و ایمان به قدرت خداوند و رموز آفرینش دست پیدا کند و همین مسئله می‌تواند عزت، عظمت و امنیت را برای او حاصل کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شجاعت، عالم بودن، مهربان بودن، سیاست‌مدار بودن و مظلوم بودن را پنج ویژگی بارز امام علی (ع) عنوان و خاطرنشان کرد: امام علی (ع) با شجاعت در جنگ‌های مختلف خوش درخشید، اما ایشان با وجود این شجاعت در میدان جنگ در برابر یتیمان و خانواده شهدا بسیار مهربان بود و حتی در مقابل آن‌ها اشک هایش جاری می‌شد.

مصباحی‌مقدم ادامه داد: امام علی (ع) سیاست‌مداری قدرتمند بود که به‌خوبی امور سیاسی را مدیریت می‌کرد اما ایشان حدود ۲۵ سال مورد ظلم واقع و حکومت او غصب شد، اما ایشان از کمک به مردم دست نکشید و زمین‌های بایر را آباد و وقف می‌کرد و در کمتر از پنج سالی که به خلافت رسید حتی نزدیکترین دوستان او به ایشان خیانت کردند و در میدان نبرد او را تنها گذاشتند.

وی در پایان با بیان اینکه امام علی (ع) با تلخ‌کامی عمر شریف خود را به پایان رساند، گفت: امام علی (ع) را در شرایطی به‌شهادت رساندند که او در محراب مسجد در حال عبادت بود، زیرا آن‌ها نمی‌توانستند او را در میدان جنگ به‌شهادت برسانند و حتی بدن مطهر ایشان را به‌صورت کاملا مخفیانه و غریبانه دفن در ارتفاعات نجف در نزدیکی کوفه دفن کردند و پس از سال‌ها قبر ایشان آشکار شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.