روزنامه رای الیوم چاپ لندن در یادداشتی به قلم عبدالستار قاسم، نوشت: یک شخص یا یک کشور برای اینکه صلابت استدلال خود را حفظ کند نباید معیارهای دوگانه و یا سه‌گانه اتخاذ کند بلکه در موارد مشابه تنها باید از یک واحد اندازه‌گیری استفاده کند و این مساله‌ای است که کشورهای عربی در تعامل با ایران به آن اهمیت نمی‌دهند. بیشتر کشورهای عربی مدعی هستند که ایران امنیت عربی را تهدید می‌کند (البته اگر امنیت ملی عربی وجود داشته باشد) و ایران به دنبال این است که اهل سنت را شیعه کند و امروز بر برخی کشورهای عربی از جمله بیروت، دمشق، صنعا و بغداد سیطره دارد، اما در اینجا واژه سیطره مبالغه شدید دارد و بهتر است از واژه نفوذ استفاده کنیم.

وی در این یادداشت می‌نویسد: همه می‌دانند که ایران از نیروهای مقاومت لبنان و فلسطین حمایت می‌کند و در حفظ امنیت لبنان و همچنین حفاظت نوار غزه از حملات صهیونیست‌ها سهیم بود، بنابراین نفوذ ایران به طور خودکار و اتوماتیک در مناطقی که نیروهای مقاومت فعالیت دارند و با صهیونیست‌ها و کشورهای استعمارگر مقابله می‌کنند بالا می‌رود.

وی افزود: عرب‌ها مدعی هستند که ایران در بحرین دخالت می‌کند اما کمیته‌های بین‌المللی که به بحرین رفتند و در مورد این مساله تحقیق و بررسی کردند ادعاهای آنها در رابطه با دخالت ایران را رد کردند و اکنون مدعی حمایت ایران از حوثی‌ها (انصارالله) و دخالت در یمن هستند در حالیکه تاکنون حضور نیروهای ایرانی در یمن اثبات نشده است اما می‌توان گفت که ایران کمک‌های علمی و فنی به آنها می‌کند.

در مقابل عرب‌ها در رابطه با فعالیت‌ها و توطئه‌هایی که به کمک صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها علیه ایران انجام می‌دهند صحبت نمی‌کنند، عرب‌ها به طور آشکار و مداوم امنیت ملی ایران را تهدید می‌کنند که در اینجا به این تهدیدها اشاره می‌کنیم:

۱ـ در کشورهای عربستان، قطر، بحرین، امارات و اردن پایگاه‌های نظامی آمریکایی وجود دارد، همچنین در عراق و سوریه علیرغم مخالفت این دو کشور،‌ پایگاه‌های نظامی آمریکایی وجود دارد. پایگاه‌های آمریکایی و بخصوص آنهایی که در عربستان و قطر وجود دارند پیشرفته و مجهز به سلاح مرگبار هستند که نیروگاه‌ها، بنادر، فرودگاه‌ها و مراکز علمی و تولیدی ایران را تهدید می‌کنند و چه بسا که این پایگاه‌ها مجهز به سلاح هسته‌ای باشند، همچنین پنجمین ناوگان آمریکا در بحرین قرار دارد و این نیز می‌تواند تهدیدی برای ایران باشد.

۲ـ ممکن است که کشورهای عربی درهای خود را به روی سازمان‌های امنیتی صهیونیستی به منظور ایجاد مراکز جاسوسی علیه ایران باز کرده باشند.

۳ـ عرب‌ها به تحریک جهان غربی و استعماری علیه ایران از طریق رسانه‌ها ادامه می‌دهند و مدعی هستند که ایران حامی تروریسم است در حالیکه خود را فراموش می‌کنند و یادشان می‌رود که خودشان صدها میلیارد دلار برای حمایت از تروریسم و تخریب برخی کشورهای عربی مانند عراق، سوریه، یمن و لیبی هزینه کردند، همچنین آمریکایی‌ها یادشان می‌رود آمریکایی که حتی یک روز هم از حمایت تروریست‌ها در تمام جهان دریغ نکردند و آمریکا خودش حامی تروریسم و بخصوص تروریسم صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است.

۴ـ برخی از کشورهای عربی در تشکیل گروهک‌های مسلح در ایران و انجام عملیات تخریبی و تروریستی دست دارند و ایران دلایلی برای این مساله ارائه داده است.

۵ـ عرب‌ها از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) حمایت می‌کنند و هدف آنها روشن است و آن براندازی نظام ایران.

۶ـ عرب‌ها مدعی هستند که ایران سه جزیره در خلیج (فارس) را اشغال کرده است در حالیکه آن‌ها این جزایر را به شاه ایران هدیه دادند.

این نویسنده و تحلیلگر عرب در ادامه می‌نویسد که سوالات زیادی وجود دارد که عرب‌ها باید به آنها پاسخ دهند که در اینجا آنها را ذکر می‌کنیم:

۱ـ کدام یک بر عرب‌ها خطر بیشتری ایجاد می‌کند، آمریکا یا ایران؟ تا جایی که می‌دانیم آمریکا نه تنها بر چهار پایتخت عربی بلکه بر شانزده پایتخت عربی سیطره دارد، چرا عرب‌ها در رابطه با چهار پایتخت صحبت می‌کنند اما در رابطه با دیگر پایتخت‌ها چیزی نمی‌گویند؟

۲ـ چگونه ایران بر بیروت سیطره دارد در حالیکه لبنان تسلیح رایگان ایران را نپذیرفت و تحت سلطه تسلیحات دولت آمریکا باقی ماند؟ چگونه ایران بر بغداد سیطره دارد در حالیکه مقتدی صدر که اخیرا حزبش در انتخابات پیروز شد از ایران انتقاد می‌کند؟ چگونه بر صعنا سیطره دارد در حالیکه عربستان آسمان آن را تسخیر کرده است؟

۳ـ چه کسی ثروت عرب‌ها را غارت می‌کند؟ آمریکا و غرب یا ایران؟ غربی‌ها اموال و ثروت نفتی عرب‌ها را بالا می‌کشند آن هم در مقابل حفاظت از سازمان‌های عقب مانده عربی که همیشه خود را در معرض تهدید قرار می‌دهند.

۴ـ چه کسی از صهیونیست‌ها علیه عرب‌ها حمایت می‌کند و آنها را به تداوم تجاوزهایشان تشویق می‌کند؟ ایران یا کشورهای غربی؟

۵ـ چه کسی نابودی یمن توسط عربستان را جایز می‌داند اما حمایت ایران از مردم یمن برای دفاع از خود را مجاز نمی‌داند؟

۶ـ چرا عرب‌ها با گسترش سلاح هسته‌ای ایران مخالفت می‌کنند اما با گسترش سلاح هسته‌ای توسط صهیونیست‌ها مخالفت نمی‌کنند؟

۷ـ آیا غربی‌ها کشورهای عربی را نابود نکردند و به منظور تضعیف و سیطره بر آنها کشورهای عربی را به اقلیم‌های کوچک تقسیم نکردند؟

۸ـ چه تفاوتی میان نفوذ ایران و نفوذ آمریکا وجود دارد؟ من غالبا می‌شنوم که رهبر معظم ایران به منظور امنیت و رفاه منطقه عرب‌ها را به وحدت و همکاری دعوت می‌کند در حالیکه آمریکایی‌ها به تحریکات خود علیه محور مقاومت و به نفع رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

۹ـ اگر گسترش توان و قدرت ایران آنها را خشنود نمی‌کند چرا خودشان اموال‌شان را در راه گسترش علم و فناوری، تولید اسلحه و استقلال از کشورهای عربی خرج نمی‌کنند؟ ایرانی‌ها می‌خواهند که بازیگر مهمی در عرصه بین‌المللی باشند در حالیکه رهبران عرب می‌خواهند ضعیف بمانند.

وی در پایان یادداشت می‌نویسد: روشن است که کماکان عرب‌ها می‌خواهند همچنان ضعیف بمانند و مورد ترحم غربی‌ها قرار بگیرند و غربی‌ها به خاطر اینکه اموال عرب‌ها را غارت می‌کنند خوشحال هستند. حاکمان عرب پیشرفت را دوست ندارند و حاضر هستند که با  هر کشوری که بخواهد سرش را بالا بگیرد مبارزه کنند و دوست دارند که همسایگانشان نیز  کوتوله‌هایی همانند خودشان باشند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.