رکورد صادرات ذوب آهن اصفهان شکسته شد
احمد صادقی اعلام کرد: این میزان صادارت از نظر حجم ۷۹ درصد و از لحاظ ارزش ۱۲۰ درصد افزایش داشت.
وی گفت: حدود ۵۰ درصد از کل تولیدات این شرکت به خارج از کشور صادر می شود.
صادقی افزود: ذوب آهن اصفهان سال گذشته ضمن افزایش تولید و تنوع در محصولات، جهش قابل توجهی نیز در صادرات خود داشته باشد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: این شرکت سال گذشته، با انجام فعالیت هایی برای کاهش قیمت تمام شده و با توجه به افزایش جهانی قیمت محصولات فولادی، از مرحله زیان خارج شد و امسال در شرایط خوبی قرار دارد.
صادقی، میلگرد، تیرآهن، شمش و کلاف را بیشترین کالاهای صادراتی این کارخانه در سال های اخیر برشمرد و افزایش کیفیت و تنوع محصول متناسب با نیاز مشتری، بازاریابی، توسعه تولیدات کمی و کیفی، رهبری بازار و حضور فعال در نمایشگاه های بین المللی را از مهمترین دلایل افزایش صادرات محصولات این کارخانه اعلام کرد.
مدیر انرژی و بهینه سازی سوخت شرکت ذوب آهن نیز با اشاره به اهمیت بهره وری و بهینه سازی مصرف گفت: اقدامات چشمگیری در این مجتمع صنعتی در راستای افزایش بهره وری بویژه در حوزه انرژی انجام شده است.
حسن خزائی با اشاره به پروژه های انجام شده و در دست اقدام برای مصرف بهینه انرژی در ذوب آهن افزود: در سال های گذشته دو پروژه ۳۹;هات شارژ نورد ۵۰۰۳۹; و ۳۹;بهینه سازی سیستم هوای فشرده۳۹; با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در این کارخانه اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه هزینه این پروژه توسط سازمان توسعه صنعتی ملل متحد( UNIDO) تامین شده است، گفت: این پروژه هم اکنون در مرحله تهیه گزارش نهایی است.
خزائی بااشاره به دیگر پروژه های ذوب آهن برای بهینه سازی مصرف انرژی گفت: پروژه PCI، بازسازی دیگ شماره ۴ نیروگاه مرکزی، پروژه MES، برنامه ریزی برای مصرف کامل پساب صنعتی در چرخه تولید و استحصال حداکثری کندانس بخار بخش ها، از جمله این موارد است.
وی همچنین با اشاره به بحران آب گفت: طرح بازگشت حداکثری کندانس بخار بخش های مختلف برای کاهش مصرف آب از مدت ها قبل در دستور کار مدیریت انرژی و بهینه سازی سوخت این شرکت قرار گرفت که در مرحله اول مقرر شد کندانس بخار پایگاه صنعتی و بخش یک نورد از طریق اجرای ایستگاه پمپاژ و خط لوله به تصفیه خانه شیمیایی منتقل شود.
خزائی با اشاره به لزوم سرمایه گذاری بیشتر برای اجرای پروژه های بهینه سازی مصرف انرژی افزود: با توجه به بازگشت سریع سرمایه در این گونه پروژه ها و محدودیت های حاکم بر تامین منابع انرژی، سرمایه گذاری در این زمینه بسیار سودمند خواهد بود و اجرای این گونه پروژه ها تضمینی برای ادامه بقای کارخانه محسوب می شود.
وی با بیان اینکه در سال ۹۶ در راستای استفاده حداکثری از گازهای فرایندی و جایگزینی با گاز طبیعی به نتایج بسیار خوبی دست یافته ایم، گفت: فرایند تولید نسبت مصرف گازهای فرایندی به کل گاز مصرفی در این مجتمع صنعتی به بیش از ۶۰ درصد رسیده، به این معنی که این فرایندها بیش از ۶۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از گازهای فرایندی تامین کرده اند.
مدیر انرژی و بهینه سازی سوخت شرکت ذوب آهن گفت: در حال حاضر شدت مصارف حامل های انرژی فرایندهای کارخانه توسط سازمان ملی استاندارد رصد می شود و این سازمان هر سال با اعزام بازرس، وضعیت مصارف حامل های انرژی کارخانه را بررسی و با معیارهای استاندارد ISIRI ۹۶۵۳ مقایسه می کند.
خزایی افزود: از سال ۹۲ که فرایند بازرسی آغاز شد، موفق به دریافت گواهینامه انطباق معیار مصرف انرژی از سازمان ملی استاندارد شده ایم.
ذوب آهن اصفهان بزرگترین واحد فولاد سازی قطعات ساختمانی در ایران است.
محصولات ذوب آهن اصفهان به ۲۵ کشور دنیا از جمله فرانسه، بلژیک، اسپانیا، ایتالیا، ایرلند، پرتغال، یونان، افغانستان، امارات متحده عربی، عراق، ترکیه، ترکمنستان، تاجیکستان، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، هند، عمان،کویت، چین، لبنان، پاکستان، عربستان سعودی، قطر و اردن صادر می شود.
شرکت ذوب آهن با ظرفیت تولید ۲.۸ میلیون تُن انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر