علیرضا درویش نژاد صبح امروز در آیین هشتمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری خلیج‌فارس، افزود: خلیج‌فارس به مرکز اتحاد و تفاهم اقوام ایرانی تبدیل‌شده است.

وی اظهار کرد: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته طی سال‌های اخیر خلیج‌فارس سهم مهمی در استحکام و اتحاد اقوام و گروهای مختلف ایرانیان در سرتاسر جهان داشته و از این طریق خط مقدمی برای صیانت از این هویت در اقشار و صنوف مختلف شکل‌ گرفته است.

درویش نژاد اضافه کرد: ارزیابی‌های انجام‌گرفته نشان می‌دهد تعداد مقالات تخصصی در حوزه‌های مختلف خلیج‌فارس توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی در صیانت از هویت خلیج‌فارس رشد بسیار چشمگیری داشته و کتاب‌های زیادی نیز در همین خصوص چاپ و منتشر شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: در این راستا سهم هنرمندان با تولیدات فاخر در حوزه خلیج‌فارس بیش از دیگران است که در جشنواره‌های مختلف موضوعی خلیج‌فارس به مخاطبان عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: در کرانه خلیج‌فارس از شرق تا غرب اقوام مختلفی با مذاهب مختلف از فارس، بلوچ، لر، عرب و ... زیست می‌کنند که هرساله برنامه‌های آیینی مختلفی را در صیانت از هویت خلیج‌فارس اجرا می‌کنند و در دفاع از این، هویت یک‌صدا و متحد هستند.

این مقام مسئول عنوان کرد: در حوزه فرهنگ و هنر به‌ویژه فیلم‌سازی و عکاسی نهله ای بزرگ از تولیدات مستند از موضوعات مختلف خلیج‌فارس به راه افتاده که موجب معرفی زیبایی‌های خلیج‌فارس به جهانیان شده است.

درویش نژاد با اشاره به اینکه متولیان فرهنگی کشور و در رأس آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقدند که مبارزه فرهنگی بهترین روش در صیانت از هویت خلیج‌فارس است، اظهار کرد: فرهنگ به‌راحتی مرزهای قراردادی حکومت‌ها را در می‌نوردد و صدای حقانیت ایرانیان را به گوش مردم جهان می‌رساند و با همین نگرش جشنواره بین‌المللی فرهنگی – هنری خلیج‌فارس با محوریت هرمزگان به‌عنوان اصلی‌ترین مدافع هویت خلیج‌فارس راه‌اندازی و هشت سال متوالی است، برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: از امروز پوشیدن لباس سنتی هرمزگان در مدارس و ادارات ممنوع نیست و این اتفاق از نتایج تدابیر استاندار هرمزگان است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.