دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه امروزبه خبرنگاران افزود: من هیچ تشابهی بین وضعیت ارمنستان و حوادث اوکراین نمی بینم، چرا که اوضاع کاملا متفاوت است.

وی با بیان اینکه روسیه با دقت اوضاع ارمنستان را زیر نظر دارد، یادآورشد: حادثه اخیر یک موضوع داخلی است که برای متحد و شریک ما رخ داده و مسکو از اینکه ارمنستان در مسیر بی ثباتی حرکت نمی کند، خرسندیم.

 سرژ سرکیسیان نخست وزیر ارمنستان در پی ۱۱ روز تظاهرات مخالفان خود روز دوشنبه استعفا داد و در پیامی دلیل کناره گیری را خواست مردم عنوان کرد. 

سرکیسیان در سال ۲۰۱۵ با برگزاری همه پرسی، نظام ریاست جمهوری را به پارلمانی تغییر داد تا نخست وزیر در این کشور به بالاترین مقام اجرایی تبدیل و رئیس جمهوری مقامی تشریفاتی شود.

سرکیسیان در آن زمان اعلام کرد که در نظام پارلمانی نامزد نخست وزیری نخواهد شد، اما دو هفته پیش وی با رای پارلمان ارمنستان به مقام نخست وزیری رسید تا نارضایتی ها در این کشور شدت یابد.

معترضان سرکیسیان را به مدیریت ناکارآمد و بدتر کردن وضع اقتصادی این کشور متهم کردند و معتقدند که او با انتخاب شدن به عنوان نخست وزیر، همچنان قصد دارد در راس قدرت باقی بماند.

درتحولی دیگر، سال ۲۰۱۴ دولت طرفدار روسیه در اوکراین با تلاش نیروهای سیاسی طرفدار غرب و همراهی بخشی از اوکراینی ها سقوط کرد و بجای آن حکومتی غربگرا در کی یف روی کار آمد که هر روز روابطش با مسکو بدتر از قبل می شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.