این حادثه باعث شد تا رسانه‌ها نقدهایی علیه روش انتخاب مهمان‌ها و نوع برخورد رضا رشیدپور در برنامه «حالا خورشید» منتشر کنند.

اینکه یک برنامه تلویزیونی تا این حد وابسته به فضای مجازی باشد به نحوی که با هر شایعه‌ای که در شبکه‌های مجازی راه می‌افتد این برنامه هم شروع به موج سواری کند و هر بار که استنادهای مجازی اشتباه از آب درمی‌آید با یک توضیح یک خطی و عادی نشان دادن ماجرای همه چیز خاتمه پیدا کند، به یکی از عادت‌های برنامه حالا خورشید تبدیل شده است. 

رشیدپور تا امروز چند بار به خاطر انتخاب سوژه‌های برنامه دچار حاشیه شده است. از نامه جعلی درخواست وام گرفته و طرح پیراهن تیم ملی را که همین چند روز پیش طرح لباسی که در فضای مجازی منتشر شده بود به عنوان پیراهن رسمی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی کرد. رشیدپور حتی در زمان اجرای برنامه «هفت» هم از شیوه مرسوم آنلاین بودن استفاده می‌کرد به نحوی که با استفاده از تبلت، آخرین اخبار و اظهارنظرهای بیننده‌های برنامه را می‌خواند و نسبت به آنها واکنش نشان می‌داد.

اگرچه به روز بودن و داشتن آخرین اخبار برای ارائه یک تحلیل جامع‌تر می‌تواند به مجری‌های برنامه‌های زنده تلویزیونی کمک کند، ولی رشیدپور بیش از کسب اطلاع از فضای مجازی، سوژه‌های برنامه هایش را از این طریق پیدا می‌کند. زمان بسیار کوتاه از انتخاب سوژه تا بیان آن در برنامه زنده فرصت لازم برای تحقیق درباره صحت اخبار را کم کرده و در نهایت آنچه از پربیننده‌ترین برنامه صبح تلویزیون پخش می‌شود، حاشیه ساز می‌شود. 

تکرار مداوم این نوع اشتباه‌ها در برنامه زنده تلویزیونی لزوم توجه بیشتر به برنامه «حالا خورشید» را به مدیران شبکه ۳ گوشزد می‌کند. حداقل می‌شود برای انتخاب سوژه‌ها در کنار توجه به فضای مجازی، راهکاری برای راستی آزمایی ایجاد کرد تا حیثیت شبکه پرطرفدار سیما با موج‌های ارسالی از سوی شبکه‌های مجازی دچار تلاطم نشود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.