تارنمای ای.اف.سی گزارش داد، شفر پیش از آویختن کفش های خود، در دروان بازی با لقب &#۳۹;وینی&#۳۹; به عنوان هافبک وسط در تیم های بورسیا مونشن گلاد باخ، کیکرز اوفنباخ و کارلسروهه حضور داشت و بیش از ۴۰۰ بازی در کارنامه ی وی به عنوان بازیکن به چشم می خورد.

هدایت نسل طلایی تیم ملی فوتبال کامرون در رقابت های جام ملت های آفریقا در سال ۲۰۰۲، نخستین حضور او در رقابت های بین المللی در کسوت مربیگری بود که منجر به راهیابی این تیم به فینال رقابت های جام کنفدراسیون ها و البته شکست در مقابل فرانسه میزبان شد.

پس از آفریقا، شفر به امید موفقیت هایی چشمگیر راهی آسیا شد و در سال ۲۰۰۵ هدایت تیم الاهلی امارات را برعهده گرفت و با در اختیار داشتن بازیکنان بزرگی همچون «فرهاد مجیدی» و «فیصل خلیل» (برادر بزرگ احمد خلیل بازیکن سال فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۵)، موفقیت مرد آلمانی را سرعت بخشید و مقام اول رقابت های فوتبال امارات را برای وی و شاگردانش به ارمغان آورد.

با این حال، هدیه شفر پس از ۲۶ سال به الاهلی مانع از اخراج وی نشد. جدایی از الاهلی برای &#۳۹;وینی&#۳۹; پایان کار در امارات نبود؛ در سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ سرمربی تیم العین امارات شد. در سال ۲۰۱۰ هدایت تیم فوتبال باکو آذربایجان را بر عهده گرفت.

در سال ۲۰۱۱ و به مدت دو سال سرمربی تیم ملی تایلند شد. آخرین دوره مربیگری وی مربوط به تیم ملی جاماییکا است که در سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ سرمربی تیم ملی این کشور بود که در سال ۲۰۱۴ به مقام نایب قهرمانی در گلد کاپ کونکاکاف رسید.

پس از سه سال، شفر بار دیگر به آسیا بازگشت و در اکتبر ۲۰۱۷ هدایت تیم بزرگ استقلال را بر عهده گرفت و از آن تاریخ تاکنون از ۲۴ بازی تنها متحمل دو شکست شده و تیم بحران زده استقلال را از رده شانزدهم جدول در هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران، به جایگاه دوم جدول رده بندی رساند.

تارنمای ای.اف.سی می نویسد: جام باشگاه های آسیا دقیقا نقطه ای است که به وضوح می توان تحول را در تیم استقلال دید؛ استقلال با الهلال و العین که در فصل پیش رقابت های جام باشگاه های آسیا مقام دوم و سوم را کسب کرده بودند، همگروه شد؛ کار برای تیم اول پایتخت ایران سخت بنظر می رسید، اما غول های استقلال با پنج دیدار بدون شکست به جایگاه اول در گروه خود هجوم بردند و در حالی که تنها یک بازی تا پایان مرحله گروهی این رقابت ها باقی مانده است، آن ها صعود خود را قطعی کرده اند.

استقلال بدنبال راهیابی حریف دیرینه خود، پرسپولیس، به مرحله یک چهارم رقابت های جام باشگاه های آسیا در فصل گذشته، بر آن شد تا در حد امکان به مراتب بالای این رقابت ها راه یافته و خاطرات شیرین خود را از بالا بردن کاپ قهرمانی این رقابت ها که در سال ۱۹۹۱ با شکست تیم لیائونینگ چین به وقوع پیوست، بار دیگر تکرار کند.

اتفاقی که با در اختیار داشتن «مامه بابا تیام» مهاجم پیشین یوونتوس و «سرور چپاروف» که دوبار مقام بهترین بازیکن سال آسیا را از آن خود کرده است، چندان دور از انتظار نیست؛ در واقع ابزار مورد نیاز برای بازگردان استقلال به روزهای افتخار در دستان کارآمد و باتجربه شفر است.

تیم استقلال تهران با پیروزی در برابر الریان قطر با ۹ امتیاز صدر نشین گروه دی(D) رقابت های جام باشگاه های آسیاست و ۲۷ فروردین ماه در دیدار پایانی از مرحله گروهی این رقابت ها به مصاف تیم حذف شده ی الهلال عربستان خواهد رفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.