ناصر ایمانی، به رییس جمهوری توصیه می کند که به تمامی وزرا و مدیران دولت تحکما اعلام کند که اخبار و اطلاعات و تحلیل های منفی را به هیچ عنوان به جامعه تزریق نکنند.

او ادامه داد: آقای رییس جمهور باید یک خط مشی کاملا صحیحی را به همکاران خود در دولت بگوید تا آنها دقت داشته باشند که در تمام مواضع و سخنان خود روحیه جامعه را بانشاط و امیدوار و شاداب نگه دارند.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه از اختلافات موجود بین مسئولان کشور به عنوان یکی از عوامل مهم ناامید کردن مردم نام برد و گفت: اگر مردم ببینند که بین مسئولان مختلف کشور و یا میان دست اندرکاران جریانات سیاسی کشور اختلاف وجود دارد نسبت به آینده ناامید می شوند، مردم می گویند اینها که در بین خودشان دعوا دارند پس چطور می توانند مشکلات موجود را حل کنند.

ایمانی نسبت به سخنان رییس جمهور نیز انتقاداتی را وارد دانست. او گفت:  آنها که دغدغه دارند و می گویند مردم نباید ناامید باشند، از طرفی بطور مداوم از حضور منتقدان انتقاد دارند و این خود یک نوع القای ناامیدی است. آقای رییس جمهور باید به این نکته هم توجه کنند. فرض می گیریم که منتقدان دولت واقعا دارند القای ناامیدی می کنند اما آقای رییس جمهور دومین فرد این کشور است. او نباید این موضوعات را بازتاب دهد تا مردم را ناامید کند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: آن چیزی که به گوش مردم می خورد اول سخنان رییس جمهور کشور است نه منتقدانی که یک گوشه ای نشسته اند. بنابراین ولو اینکه منتقدان مردم را ناامید می کنند، رییس جمهور نباید این را مکررا بیان کند و این القا بوجود بیاید که درون کشور اختلاف وجود دارد. ایشان بدتر منتقدان را با کلماتی مانند کم عقل تحریک می کند تا به میدان انتقاد کردن و اختلاف افکنی بیایند.

ایمانی ادامه داد: واقعا الان منتقدان دولت چقدر انتقاد می کنند و به تخریب دولت دست می زنند. من حجم آن را خیلی کم می دانم و نمی دانم چرا دولت تا این میزان در این شیپور می دمد و چرا این موضوع برایش حساس است؟ 

این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه یکی از لوازم یک جامعه فعال و پویا این است که عده ای از وضع موجود انتقاد کنند، گفت: شما انصاف خود را به داوری بگذاری و نظر دهید که چقدر منتقدان در حال کوبیدن و تخریب کردن دولت هستند؟ واقعا حجمش کم است و در حد هیچ است. البته بعضا یک انتقاداتی دارند که حتی از میان طرفداران دولت و حتی دولتمردان هم مطرح می شود. منتقدان دولت واقعا چقدر انتقاد می کنند. عده زیادی از آنان سکوت کرده اند و به خانه هایشان رفته اند. دولت واقعا تحمل این را هم ندارد؟

او با بیان اینکه ما شاهدیم که رسانه ملی چقدر در مسیر تایید عملکرد دولت حرکت می کند، گفت: هرچند صدا و سیما ممکن است که در جهت نقد برخی از عملکرد دولتمردان باشد اما اصلا حجمش قابل توجه نیست و متاسفانه دولتمردان دوازدهم می خواهند همین هم نباشد.

او با طرح این سوال که نمی دانم منتقدان در چنین شرایطی باید چه کنند، گفت: حال اگر دولت بعدی بر سر کار بیاید همین منتقدان دولت مورد اعتراض قرار خواهند گرفت که چرا در دوران روحانی سکوت کرده بودید. همچنان که همین طرفداران دولت، اصولگرایان را به این متهم می کنند که در دوران احمدی نژاد خفه شده بودید. آیا نمی گوید؟ که البته حداقل در دوره دوم دولت احمدی نژاد اینگونه نبود.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.