مرتضی میرباقری معاون سیما در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره تقدیر و تشکر از همکاران و برنامه‌سازانی است که در چهار قالب و ساختار، برنامه‌سازی، سریال، مسابقه، مستند و پویانمایی در سال‌های اخیر آنتن تلویزیون جمهوری اسلامی ایران را زنده نگه داشتند.

وی افزود: شما مستحضر هستید که در رسانه ملی بیش از ۵۰ شبکه تلویزیونی و استانی ملی داریم که تمام جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است. تمامی مناطق جغرافیایی کشور، شهرها، روستاها و رده‌های سنی خردسال، کودک و نوجوان و کهنسال همگی از مخاطبین برنامه‌های تلویزیون هستند.

معاون سیما گفت: علاوه براینکه در تمامی شبکه‌های ملی خودمان به تمام ساختارهای برنامه‌سازی می پردازیم شبکه‌های دو، سه، پنج و جام جم شبکه‌های جامع و همگانی هستند که در طول شبانه‌روز در تمامی ساعات برنامه‌سازی می‌کنند. علاوه بر این ۱۲ شبکه ملی تخصصی داریم که اگر فردی  به برنامه خاصی علاقه‌مند باشد می‌توان در آن شبکه‌ها آن را جست‌وجو کند اما اگر فردی علاقه‌‌مند تا در طول ۲۴ ساعت سریال، خبر و مستند ببیند برای ذائقه وی ۱۲ شبکه تخصصی هم فراهم کرده‌ایم.

میرباقری در ادامه بیان داشت: بر طبق آخرین نظرسنجی‌ها ۸۴ درصد مردم ایران مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی هستند و این تعداد حدود ۳ ساعت و ۲۶ دقیقه تلویزیون ایران را تماشا می‌کنند. خردسالان، کودکان و نوجوانان نیز شبکه تخصصی خود را دارند. این موضوع در صورتی تحقق پیدا می‌کند که ما تلاش‌های شما عزیزان حاضر در این جلسه را با خود به همراه داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به دولتمردان گفت: خطاب به دولتمردان (چه در قوه قضاییه، مقننه و سایر نهادها که با رسانه ملی در ارتباط‌ هستند) می‌خواهم بگویم که با رسانه ملی مهربانانه‌تر برخورد کنند ما نیازمند این هستیم که آستانه تحمل مسئولین افزایش پیدا کند و این مهم باعث بیشتر شدن آستانه صبر در جامعه خواهد شد و همکاران ما در برنامه‌سازی اگر بخواهند اینها را در آثارشان بیان کنند دیگر دچار مشکل نشوند.

میرباقری در ادامه بیان داشت: هرچند زمان تصویب بودجه‌ای که برای صداوسیما اختصاص یافته گذشته اما تقاضایی داریم آن هم اینکه همان بودجه ناکافی را که به سازمان صداوسیما اختصاص پیدا می‌کند به موقوع به ما بدهند. مسلماً این تأثیرگذاری در سایر سطوح دیده خواهد شد و ما را کمک خواهد کرد. حتی اگر این بودجه در پایان سال به طور کامل به ما پرداخت شود باز هم فایده‌ای ندارد چرا که ما در طول سال به این بودجه احتیاج داریم تا پروژه‌‌هایمان با مشکل مواجه نشوند.

معاون سیما ضمن تقاضایی از رئیس سازمان صداوسیما و معاونین وی افزود: این پشتیبانی‌ها معنوی و محتوایی و مالی که در این یکسال اخیر در حوزه تولید صورت گرفت دوست داریم که ادامه‌دار شود و منحصر به این یکسال نباشد.

وی در پایان صحبت‌های خود خطاب به برنامه‌سازان حاضر در این مراسم گفت: علی‌رغم تمام تنگناهایی که وجود دارد ما به نوآوری شما اتکا می‌کنیم  و از شما می‌خواهیم تا برنامه‌های تأثیرگذاری را برای مردم تولید کنید. در پایان نیز از محمد احسانی و هیأت داوران که برای این جشنواره زحمات بسیاری کشیدند تشکر می‌کنم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.