روایت‌ها از دعوای به وجود آمده در فضای مجازی در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا بر سر اکانت‌های توئیتر متفاوت است اما ظاهرا اکانت بسیاری از طرفداران ترامپ مسدود شده است.

گیزمودو نوشت:" هزاران کاربر محافظه‌کار(نئونازی‌ها در این شاخه تعریف شده‌اند) به دلیل اعمال سیاست تاییدیه اکانت کاربران توسط توئیتر و حذف بات‌های مظنون به روس (ترول‌های روسی) فالوورهای خود را از دست دادند.

اما ری-کُد نوشت به دلیل حمله دسته راستی‌ها به اکانت دانش‌آموزان زنده مانده از حادثه تیراندازی در پارک‌لند فلوریدا، سیستم تاییدیه اکانت که به شکل تیک آبی رنگ در کنار نام کاربری ظاهر می‌شود را مجددا فعال کرده تا بتواند جلوی ترول‌های روسی را بگیرد.

سیستم تایید اکانت به رنگ آبی پاییز گذشته و به دنبال دعوا بر سر اکانت‌های ناسیونالیست‌ها در داستان شارلوتزویل به حالت تعلیق درآمد اما دیشب توئیتر تصمیم گرفت تا این سیستم را مجددا روی اکانت کاربران در آمریکا فعال کند تا داستان حمله به اکانت دانش‌آموزان زنده مانده از حادثه تیراندازی در فلوریدا را مدیریت کند.

با حذف اکانت دسته راستی‌ها، ناسیونالیست‌ها و طرفداران حمل اسلحه بر اساس سیاست جدید، این کاربران خشمگین شده و علیه توئیتر موضع گرفتند.

دسته راستی‌ها می گویند توئیتر با هدف پاکسازی ترول‌های روسی، آنها را قربانی سیاست جدید خود کرده است و به همین دلیل با ساخت هشتگ TwitterLockOut# دست به اقدام متقابل علیه توئیتر زده تا آنها را وادار به باز کردن اکانت‌ها کند و ثابت کنند که بات نیستند و کاربر واقعی هستند!

«بیل میشر» دسته راستی مدافع ترامپ اعلام کرد در عرض چند ساعت ۴ هزار فالوور خود را از دست داده است.

به همین دلیل برخی افراطی‌ها از توئیتر به Gab سوئیچ کرده‌اند که پلتفرمی مشابه توئیتر دارد اما سیاست خاصی روی آن اعمال نشده است و نئونازی‌ها فعلا ترجیح داده‌اند تا از این پیام رسان استفاده کنند.

آنچه در ۲۴ ساعت گذشته رخ داده است باعث از دست رفتن هزاران اکانت طرفدار ترامپ در آمریکا شده است که توسط توئیتر با هدف مبارزه با ترول‌های روسی صورت گرفته است و معترضین همچنین به این کار معترض بوده، اما اکانت دانش‌آموزان زنده مانده از حادثه تیراندازی در فلوریدا پررونق شده است تاجایی که «اِما گونزالس» یکی از دانش‌آموزانی که اصلا درباره حادثه صحبت هم نکرده بود، اینک بیش از ۳۰۰ هزار فالوور دارد.

گفتنی است توئیتر تنها کمپانی نیست که به انتشار اطلاعات غلط در حادثه فلوریدا واکنش نشان داده است، بلکه فیس‌بوک نیز ویدئوهای مظنون را از روی سایت و شبکه خود حذف کرده است.

دعوا بر سر شبکه‌های اجتماعی در آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا بالا گرفته است و شبکه‌ها متهم به انتشار اخبار جعلی به نفع ترامپ شده‌اند و به همین دلیل و با هدف مبارزه با ترول‌های روسی که مسبب اصلی دعوا هستند؛ اکانت کاربران طرفدار ترامپ و نئونازی‌ها قربانی این داستان شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.