فرهاد سرخوش در ارتباط با میزان همکاری دستگاه‌های مختلف با ستاد احیا دریاچه ارومیه، اظهار کرد: جهاد کشاورزی در پروژه کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب در کشاورزی عملکرد رضایت‌بخشی نداشت و با توجه به لزوم اصلاح الگوی کشت در آذربایجان‌غربی این اداره‌کل نه تنها در این زمینه اقدامی انجام نداده، بلکه کشت چغندر قند هم در استان افزایش یافته است.

وی با اشاره به عملکرد سایر دستگاه‌ها در همکاری با ستاد احیا، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی که در پروژه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه فعال هستند اغلب آنها طبق نقشه راه و براساس موافقت‌نامه‌هایی که با ستاد احیا امضا کرده‌اند در حال اجرای پروژه‌ها هستند، اما با توجه به تخصیص کم اعتبارات انجام طرح‌ها نتیجه رضایت‌بخشی ندارند.

این مسؤول در ارتباط با اعتبارات امسال ستاد احیا، ادامه داد: سال جاری طبق نقشه راه ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به ستاد احیا  باید پرداخت می‌شد که تنها ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال آن امسال ابلاغ شد که در مرحله اول ۲ هزار میلیارد ریال آن تخصیص یافته که به صورت اسناد خزانه یک ساله پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه سد سیلوه در حال آبگیری است، خاطرنشان کرد: آب از این سد از طریق کانال ۲۲ کیلومتری به سد چپرآباد انتقال می‌یابد و آب رودخانه کانی‌رش که نیاز به لای‌روبی دارد به رودخانه گدار و دریاچه ارومیه می‌رود.

سرخوش با بیان اینکه ۴۱ گروه گشت و بازرسی از سال ۹۳ تاکنون برای مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز فعالیت دارند، تصریح کرد: در این مدت ۳ هزار و ۸۹ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده‌اند.

وی با بیان اینکه در طرح انتقال آب رودخانه گلاس به دریاچه ارومیه ۲ دستگاه TBM از پرتال ورودی و خروجی به صورت دو شیفت در حال حفاری و سیگمنت‌گذاری هستند، تصریح کرد: پرتال میانی تونل به صورت دستی حفاری می‌شود که در کل ۱۵ کیلومتر  و ۵۰۰ متر آن اجرا شده است که انتهای سال ۹۸ به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.